Digitaal Bouwen

Van Meijel’s boek over “Digitaal Bouwen”

De kennis die we door de jaren heen hebben opgebouwd is verzameld in een boek. Een boek over digitaal bouwen met de uitdagingen van vandaag, morgen én overmorgen.

Wat is digitaal bouwen? Voor VanMeijel is deze vraag dagelijkse praktijk. Al meer dan dertig jaar houden we ons bezig met digitaal bouwen.

Stap voor stap digitaliseren

Het boek “Digitaal bouwen” is geschreven door Frans van Meijel, Gabe de Jong en Peter Winkeler. Het boek laat zien dat in nagenoeg elk facet van het bedrijf ICT ingezet kan worden om het proces te verbeteren. 

Digitaal bouwen in vier elementen

Het boek is opgedeeld in vier delen. Zo komt de rol van ICT in het bouwproces aan bod. Oftewel, wat digitaal bouwen betekent. Ook wordt er stilgestaan bij het Metacom platform en wat de achterliggende filosofie is. Het boek bevat tevens diverse voorbeeldcases om te inspireren over praktische toepassingen. Tot slot behandelt het boek de organisatorische uitdagingen. Technologie heeft veel te bieden: maar hoe krijgt een organisatie dat voor elkaar? Kortom, een leidraad naar digitaal bouwen.

Vraag een exemplaar aan

Het boek ‘Digitaal Bouwen’ is voor bouworganisaties, klanten en relaties die geïnspireerd wil worden over organisatieverandering en digitalisering in de bouw. Het is mogelijk om kosteloos een exemplaar van het boek te ontvangen. Dat kan via het chatvenster op de website van VanMeijel.

Oriëntatie

Wat is bedrijfssoftware?

Lees wat bedrijfssoftware precies inhoudt en hoe bedrijven kunnen profiteren van het gebruik ervan.

Lees verder

Het belang van het vormen van een ERP implementatie team

Het ERP implementatie team legt de hoeksteen voor een succesvol ERP-project. Hier leest u waarom en wat u moet weten.

Lees verder