Project management

Ready For Purpose Professional Services

Uw projectmanagement is het centrum van succes van uw bedrijf. Een succesvolle bedrijfsvoering is volledig afhankelijk is van het uitvoeren van projecten.

Van verkoopkans naar offerte, van offerte naar opdracht en van opdracht naar de uiteindelijke projectuitvoering en facturering. Alles dient volledig te zijn geïntegreerd binnen een vloeiende processtroom op basis van een enkele set van gegevens, die één versie van de waarheid toont.

sales

Met de inzet van SAP Business ByDesign behoren handmatige processen en het gebruik van Excel-sheets tot het verleden en beheert u projecten op een efficiënte en transparante manier, volledig geïntegreerd met de financiële administratie.

Scheer nodigt u uit om kennis te maken met onze READY-for-PURPOSE oplossing, ontworpen door onze experts voor real-time besturing en optimale uitvoering van uw projectmanagement.

Op basis van een in detail uitgewerkte blueprint van een Best Practice voor zowel Professional als Technical Service, beginnen we met het identificeren van de belangrijkste eigenschappen die uw business succesvol maken. Vervolgens worden via intensieve workshops de end-to-end processen vanuit de verschillende workcenters doorlopen om vervolgens samen tot de juiste variant te komen, die aansluit bij uw organisatie. Hierbij wordt de integratie grondig uitgelegd. De blueprint wordt aangepast zodat uw organisatie over een duidelijk procesmodel beschikt dat vervolgens wordt ingezet bij de gebruikers om alle trajecten te doorgronden, te valideren en te testen op juist- en volledigheid. Deze pragmatische samenwerking leidt tot een eenvoudige en laagdrempelige borging van kennis en inzicht door de gehele organisatie.

Ons doel is dat SAP Business ByDesign uw end-to-end bedrijfsprocessen op een efficiënte en effectieve manier ondersteunt met standaard Best Practices!

Scheer levert uw organisatie een goed en constructief inzicht in hoe uw bedrijf wordt ondersteund door de verschillende workcenters in SAP Business ByDesign. Uw managers, applicatiebeheerders en eindgebruikers weten hun weg snel te vinden binnen de applicatie om zo een topprestatie te kunnen leveren. De samenwerking tussen interne en externe partners verloopt soepel. Volledig inzicht en één geïntegreerde versie van de waarheid zorgen voor snelle en succesvolle beslissingen. Change Management-concepten zijn aanwezig om kwartaalupdates te verwerken en aanvullende innovaties en noodzakelijke optimalisaties op een vlotte en solide manier in te zetten.

De Ready-for-Purpose package gaat uit van de volgende opzet:

De eerste oplevering binnen 4 maanden

Uw organisatie beschikt over een volledig geïntegreerde configuratie binnen een periode van 4 maanden

Integratie Project Management & Finance

Volledig geïntegreerde Projectmanagement en Finance oplossing voor 1 juridische eenheid, binnen één land, gebruikmakend van één grootboek.

Ondersteuning verschillende Project en Service Types

Duidelijke gedefinieerde scenario's voor uw verkochte diensten en projectsoorten (Fixed Price, Time & Material)

Helder Proces van Opbrengsterkenning (Revenue Recognition)

Onderdeel van de oplossing is een heldere uitwerking van de juiste opbrengsterkenning met betrekking tot de levering van diensten vanuit projecten

Change, Migratie en Cut-over Plan

Pragmatisch plan om het management en de gebruikers te betrekken bij de opzet, inrichting en de overstap naar de nieuwe geïntegreerde oplossing. 

Uitgebreid Trainingsprogramma

Het borgen van kennis en inzicht zorgt ervoor dat uw organisatie zelfstandig kan werken. Hiervoor dient zowel op management- als op medewerkersniveau de juiste aandacht te worden gegeven aan het trainen en het opbouwen van een gedegen kennis van de applicatie en de processen.

READY-for-PURPOSE Discovery Sessie

Doel van deze sessie is om snel een volledig beeld te krijgen wat de READY-for-PURPOSE oplossing kan betekenen voor uw organisatie.

  • On-Site bezoek van een halve dag om uw visie, huidig IT-landschap en de toekomstige uitdagingen te bespreken;
  • Vertaling van uw omgeving naar de SAP Cloud ERP omgeving met SAP Business ByDesign;
  • Prijsindicatie voor implementatie en licentie voor Software-as-a-Service;
  • Bespreken van de impact van deze transitie voor de Business en de IT-omgeving van uw organisatie

Via de Discovery Sessie maakt u direct kennis met de betrokken consultant(s) en krijgt u een eerste ervaring en indruk hoe Scheer Nederland uw organisatie kan ondersteunen.

De belangrijkste hardwarevereisten voor on-premises ERP

Voor on-premises ERP-software zijn bepaalde technische vereisten vereist. Je kunt er hier over lezen.

Lees verder

On-premises vs. Cloud: verschillen in de ERP-implementatie

Op deze punten verschilt lokale ERP-software van cloudgebaseerde systemen als het gaat om implementatie.

Lees verder