NAVConsultants

NAVConsultants

NAVConsultants is een netwerk organisatie, gespecialiseerd in Microsoft Dynamics 365 Business Central met brede kennis van bedrijfsprocessen en ERP voor handels- en productiebedrijven.

NAVConsultants is zeker geen traditionele Dynamics NAV leverancier. Wij zijn niet afhankelijk van het verkopen van licenties, het leveren van eigen gemaakte modules of het realiseren van maatwerk. Wij zijn een netwerk organisatie, gespecialiseerd in Dynamics NAV met brede kennis van bedrijfsprocessen en ERP voor handels- en productiebedrijven. Uw partner voor implementatie, herimplementatie of optimalisatie van Dynamics NAV.

Zij beschikken over ruime Dynamics 365 Business Central, Dynamics NAV en Business Intelligence kennis, zowel technisch, functioneel als op het vlak van projectleiding. Zij kijken over de grenzen van systemen, processen en afdelingen heen en bepalen daaruit de beste aanpak. Zij kijken met een onafhankelijke blik en hebben geen belang bij het maken van maatwerk of het verkopen van add-ons. NAVConsultants beschikt over een groot netwerk in de Dynamics en Business Intelligence wereld.

Microsoft Dynamics 365 Business Central

Dynamics 365 Business Central is de nieuwe naam voor Dynamics NAV. Wij helpen bedrijven om Dynamics 365 Business Central uit te rollen. Dynamics 365 is een volledige cloud based ERP-oplossing  en volledig geoptimaliseerd voor bedrijven van 1 tot 250 medewerkers. Wij zijn gespecialiseerd in zowel compleet nieuwe implementaties als updates van oudere NAV-versies naar Business Central.

Volledige ondersteuning voor Dynamics 365

NAVConsultants biedt volledige ondersteuning zodat bedrijven optimaal gebruik kunnen maken van de mogelijkheden van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Dat begint met de implementatie en loopt door tot en met de support, updates en uitbreidingen.

Dynamics 365 Business Central is de allernieuwste alles-in-een bedrijfsoplossing van Microsoft. Microsoft Dynamics 365 Business Central heeft de volgende modules: Boekhouding – CRM – Inkoop – Verkoop – Productie – Services – Projecten – Voorraadbeheer

Cloud-Based en volledige integratie met Office 365

Dynamics Business Central en Office 365Microsoft Dynamics 365 Business Central is volledig geïntegreerd met de bekende Office producten. Office 365 brengt alle informatie bij elkaar in een vertrouwde en veilige omgeving zodat het toegankelijk is voor iedereen binnen het bedrijf. Het bewerken en delen van documenten, agenda’s en andere tools maakt samenwerken met collega’s en relaties makkelijk en overzichtelijk.Office 365 brengt de apps van Word, Excel, Powerpoint, Access, Outlook, Exchange, Teams, Skype, SharePoint, OneNote, OneDrive en Yammer, online samen tot een zeer complete set tools om al je werkprocessen mee te verbeteren.
Business Central is altijd en overal te gebruiken. Met de Business Central app voor IOS of Android hebt je overal en altijd inzicht in al je cijfers en bedrijfsprocessen.

Optimalisatie van Dynamics NAV

Veel bedrijven halen lang niet het maximale uit hun Dynamics NAV‑omgeving. Zonde toch? U heeft fors geïnvesteerd, medewerkers hebben veel energie gestoken in de implementatie en de verwachtingen waren hooggespannen.
Heeft u na afloop van de implementatie nog eens teruggekeken naar de oorspronkelijke scope en doelstellingen? Evalueert u jaarlijks welke verbeteringen nog doorgevoerd moeten worden? Loopt de factuurverwerking nu echt optimaal? Kunnen de inkooporders en de inkoopprocessen nog beter? Wat doet u met CRM?

Optimalisatie en Add-ons wat levert het op?

Voornamelijk rust in uw organisatie!  Door efficiënt gebruik te maken van de juiste mogelijkheden van Dynamics NAV voor u organisatie creëert u rust. Medewerkers beschikken over de juiste tools om hun werkzaamheden uit te voeren. Dat alleen al levert een enorme tijdsbesparing op.  Door slim gebruikt te maken van bijvoorbeeld extensions voor het automatisch inlezen van facturen,  neemt u ook nog kleine ergernissen bij de gebruikers weg.

NAVConsultants kent de markt en de aanbieders van de juiste uitbreidingspakketten en add-ons. Wij adviseren over het gebruik en implementeren alleen bewezen oplossingen. Wij analyseren of ‘oud’ maatwerk kan worden vervangen door bestaande functionaliteit. Als er dan toch nog aanvullende functionaliteit nodig is, realiseren we die door maatwerk zoveel mogelijk buiten het ERP-hart te houden. Daarmee blijft de kern van het ERP-systeem intact en wordt de functionaliteit waar nodig aangevuld met specifieke apps. Hetzelfde geldt voor de interfaces met externe systemen. Daarvoor kijken we of die eenvoudiger kunnen worden gerealiseerd met de nieuwste API’s.

Oriëntatie

Wat is bedrijfssoftware?

Lees wat bedrijfssoftware precies inhoudt en hoe bedrijven kunnen profiteren van het gebruik ervan.

Lees verder

Het belang van het vormen van een ERP implementatie team

Het ERP implementatie team legt de hoeksteen voor een succesvol ERP-project. Hier leest u waarom en wat u moet weten.

Lees verder