Scheer Nederland

Maak kennis met Scheer Nederland

Bij Leverancier van de maand maken we iedere keer uitgebreid kennis met één ERP leverancier. Deze maand is dat Scheer Nederland.

Scheer Nederland is SAP-implementatie partner voor middelgrote tot grote organisaties die hun bedrijfsvoering snel en innovatief willen optimaliseren met behulp van SAP ERP oplossingen. Onze aanpak is erop gericht om bedrijfsprocessen op basis van standaard Best Practices door SAP ERP te ondersteunen waardoor een integrale oplossing wordt gekregen. Scheer beschikt over specifieke industrie kennis met betrekking tot Consumer Goods, Food & Beverages, High-Tech, Logistical Services, Professional en Technical Services.

Scheer is uniek door haar Business Proces Management achtergrond. De focus is gericht op ondersteuning van bedrijfsprocessen door de applicatie en niet alleen op het implementeren van de applicatie. Bedrijfsprocessen zijn de ruggengraat van een bedrijf en zijn van cruciaal belang bij het creëren van toegevoegde waarde.

Scheer Nederland is gespecialiseerd in het inzetten van SAP Cloud oplossingen. SAP Cloud oplossingen zorgen voor een perfecte basis voor het doorvoeren van de benodigde ERP-innovaties om in deze digitale economie succesvol te blijven.  Met de komst van deze SaaS-oplossingen, kan alle aandacht gaan naar innovaties en functionaliteit in plaats van IT/applicatie gerichte projecten.

Cloud ERP-oplossing SAP Business ByDesign

SAP Business ByDesign is een buitengewoon flexibel en volledig geïntegreerd ERP Cloud systeem voor de ondersteuning van alle afdelingen binnen logistieke, productie, en projectorganisaties. De basis bestaat uit ruim 40 Best Practice scenario’s waarmee processen van begin tot eind kunnen worden ingericht. De built-in Dasboard, KPI, Analytics en Reporting functionaliteit zorgen voor een Intelligent ERP-omgeving waarbij taken en bijzonderheden direct onder de aandacht van gebruikers en het management worden gebracht.  

SAP Business ByDesign is als SaaS-oplossing sinds 2007 inzetbaar voor bedrijven vanaf 50 tot 20.000 gebruikers. De kwartaal updates zorgen voor innovatie en een state-of-art ERP-omgeving. De applicatie kent ruim 50 specifieke landen lokalisaties en ondersteunt 12 talen. Eenvoudige self-service, personalisatie opties en Mobile Apps zorgen ervoor dat iedere gebruiker snel en efficiënt gaat werken.

Cloud ERP-oplossing SAPS/4 HANA Cloud

SAP S/4HANA is de nieuwe generatie SAP business suite, volledig nieuw ontwikkeld op basis van moderne design principes, op het meest geavanceerde in-memory platform – SAP HANA – met een zeer intuïtieve SAP Fiori gebruikersinterface. SAP S/4 HANA integreert alle bedrijfsprocessen, zet real-time data om in acties en verhoogt de productiviteit van werknemers in een veilige omgeving. 

SAP S/4HANA zorgt voor een geweldige vereenvoudiging qua functionaliteit, data model, gebruiksgemak, rapportages en workflow en biedt innovaties zoals Internet of Things, Big Data, Machine Learning, Predictive Analytics en Mobiele apps om uw bedrijfsvoering aan te passen aan de digitale economie.

SAP S/4HANA Cloud biedt ingebouwde processen voor product-, service- en assetgerichte organisaties, gebaseerd op Best Practices. S/4HANA zorgt niet alleen voor een simpele uitwerking van processen, maar bevat ook de benodigde functionaliteit om de digitale transformatie van bedrijfsprocessen verder door te voeren. Keuze voor het inzetten van een digital core op basis van S/4HANA, zorgt voor een versnelling van de benodigde zetten.

SAP on Azure–Infra-, Platform en SAP as a Service

SAP on Azure geeft de mogelijk om de infrastructuur, het platform en de software as a Service te verkrijgen. Microsoft levert SAP gecertificeerde configuraties waardoor u zowel nu als in de toekomst over state-of-the-artinfra-en platform configuratie beschikt. Voor iedere behoefte is er een SAP gecertificeerde omgeving aanwezig. Dit gaat van small-size Virtual Machines tot super Bare-Metal systemen. SAP on Azure levert direct voordelen op op basis van Right Sizing en ,Snoozing van systemen. Daarnaast bestaat de optie van Pay-as-you-Go waardoor alleen wordt betaald wanneer de systemen worden gebruikt. Het hyperscale platform van Microsoft beschikt tevens over de mogelijkheden om uw systemen in verschillende landen/regio’s te laten draaien met een SLA niveau van 99,9%. Tevens bestaan er mogelijkheden om tot een Private Cloud omgeving te komen. Zowel SAP, Microsoft Azure en Scheer beschikken voor velen compliance certificaten om uw business te kunnen ondersteunen. Scheer heeft programma’s om uw transitie met SAP HANA of S/4HANArichting MS Azure te verzorgen, waardoor uw organisatie feitelijk een Software as a Service krijgt.

Oriëntatie

Wat is Enterprise Resource Planning?

Wat is Enterprise Resource Planning en hoe kan het ook uw bedrijf helpen?

Lees verder

ERP-software voor grote bedrijven

Met ERP-software voor grote bedrijven automatiseert en beheert u al deze processen vanuit één systeem.

Lees verder