Eqeep

Maak kennis met Eqeep

Bij Leverancier van de maand maken we iedere keer uitgebreid kennis met één ERP leverancier. Deze maand is dat Eqeep.

De professionals van Eqeep Consulting helpen klanten bij het Implementeren, Optimaliseren en Beheren van de IFS Business Software.  We zijn gespecialiseerd op het gebied van Enterprise Resource Planning (ERP) en Enterprise Service Management met de nadruk op IFS Applications en IFS Field Service Management.  

Eqeep ziet haar klanten als referenties 

Vanuit de kernwaarden (Klantgericht, Kwaliteitsgericht, Resultaatgericht en Betrouwbaar) verkoopt Eqeep Software Licenties, Consulteert & Adviseert en Support nationaal en internationaal opererende ondernemingen.  Eqeep levert business software voor operationele, ondersteunende en strategische doeleinden. De door Eqeep aangeboden software stelt uw organisatie in staat om geordend en efficiënt te werken.  

Eqeep Services richt zich op het aanbieden van Managed Services, Hosting/Cloud Solutions en Support Services 24/7 ten aanzien van de IFS Business Software. Daarnaast verzorgt Eqeep Services de tijdelijke inzet van ervaren HBO/WO geschoolde IT-professionals van programmeur tot projectmanager. 

De Eqeep Group is gecertificeerd Platinum Service- en Channel Partner van IFS. Eqeep heeft kantoren in Nederland en Duitsland. We zijn direct actief in de landen; België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Portugal, Spanje, Verenigd Koninkrijk en Zwitserland.  

De Eqeep Group is wereldwijd uitgeroepen tot “IFS Service Partner in 2016 en in 2018”. 

Het ontstaan van Eqeep

Eqeep is opgericht in 2013. Door de jaren heen heeft Eqeep zich ontwikkeld als organisatie en zij vierde in 2018 haar vijfjarige bestaan. Eqeep is begonnen met een kantoor in Tiel met Staffing services en IFS-dienstverlening voor klanten in voornamelijk Nederland.

Onze partner: IFS

Eqeep werkt samen met het internationale softwarebedrijf IFS. IFS ontwikkelt en levert bedrijfssoftware voor bedrijven die goederen produceren en distribueren, assets onderhouden en servicegerichte activiteiten beheren. Het systeem van IFS stelt bedrijven in staat om snel te reageren op veranderingen in de markt en de flexibiliteit bevorderen om betere bedrijfsprestaties en concurrentievoordelen te realiseren. De software van IFS is: gebruiksvriendelijk, flexibel en heeft een modulair design. IFS is opgericht in 1983, heeft 3.500 medewerkers en ondersteunt meer dan 10.000 klanten wereldwijd door middel van lokale vestigingen en partners over de hele wereld. 

Koppelen met andere systemen

IFS biedt vele mogelijkheden om het systeem te koppelen via bijvoorbeeld interfaces met andere softwaresystemen. Er zijn veel standaardkoppelingen aanwezig met lokale en internationale systemen.

Branches: Manufacturing, Energy, Utilities & Resources, Engineering, Construction & Infrastructure en Services. 

Eqeep focust zich met haar diensten en producten op vier branches. De branches kunnen als volgt opgedeeld worden: 

1. Manufacturing 

 • Food & Beverage
 • Automotive
 • Industrial Manufacturing
 • Shipbuilding/ Marine
 • Medical Equipment suppliers
 • Vending machine suppliers

2. Energy, Utilities & Resources

 • Measurement Companies
 • Energy Watchers
 • Grid Maintenance companies

3. Engineering, Construction & Infrastructure

 • Service and Repair centers

4. Services

 • Service Providers
 • Telecom
 • HVAC

In de gehele maand juli zal er veel nieuws voorbijkomen van Eqeep. We hebben interessante artikelen, producten en verhalen van klanten uitgekozen om met jullie te delen. 

Leverancier van de maand

Infor Blending LIMS

Alle laboratoriuminformatie op één plek, consistent en efficiënt laboratoriumbeheer.

Lees verder
Leverancier van de maand

Mobiel boeken en picken met Infor Blending

Om de logistieke afhandeling van klantorders te optimaliseren, biedt Infor een efficiënte uitbreiding voor Infor Blending: Mobiel Boeken (Mobile Posting).

Lees verder