GlobTec

Globis in zee met NINtec

Onder de naam GlobTec betreedt het bedrijf de wereldmarkt en verdubbelt tegelijkertijd zijn ontwikkelingscapaciteit.

Globis staat op het punt om een joint venture te vormen met NINtec. Onder de naam GlobTec betreedt het bedrijf de wereldmarkt en verdubbelt tegelijkertijd zijn ontwikkelingscapaciteit.

De samenwerking zorgt voor een organisatie die beschikt over de huidige en nieuwe resources van beide bedrijven. NINtec is zowel in de ontwikkeling van software als bij het verkopen en implementeren een wereldwijde speler met klanten in 30 landen, verspreidt over 5 continenten.

“Het bundelen van onze expertise in het ontwikkelen van state-of-the-art-softwareoplossingen in de logistieke en transportsector met de krachtige ERP-productportfolio van Globis biedt enorme kansen en mogelijkheden” zegt Vipin Moharir, CEO van NINtec.

Het portfolio van Globis blijft ondertussen enkel maar groeien bij de logistieke dienstverleners. Een groot deel van de bedrijven die werkzaam zijn in de haven van Antwerpen maken al gebruik van het Globis platform en ook in Nederland zijn er grote projecten in uitvoering bij bedrijven als Nedcargo en Ewals Cargo Care.

“Om te kunnen groeien moet Globis een beroep kunnen doen op professionele, wereldwijd opererende implementatiepartners en moeten we onze ontwikkelingscapaciteit flexibiliseren”, aldus Karel Van den Berghe.

De toevoeging van 1.500 hoog opgeleide software ontwikkelaars waar NINtec over beschikt schept hoge verwachtingen. Verwacht wordt dat de komende 5 jaar het bedrijf tot 50% ieder jaar zal groeien.

14 juli 2017

Lees meer over:
Globis globtec NINtec

Het laatste nieuws

Acto update

Afgelopen tijd zijn er weer een hoop mogelijkheden toegevoegd aan het Acto systeem. Hier alle updates voor u op een rijtje.

Lees verder

DynApps en B-informed gaan partnership aan

De twee Odoo leveranciers weten enthousiast te melden dat zij een nauwe samenwerking aangaan.

Lees verder