GlobTec

Globis in zee met NINtec

Onder de naam GlobTec betreedt het bedrijf de wereldmarkt en verdubbelt tegelijkertijd zijn ontwikkelingscapaciteit.

Globis staat op het punt om een joint venture te vormen met NINtec. Onder de naam GlobTec betreedt het bedrijf de wereldmarkt en verdubbelt tegelijkertijd zijn ontwikkelingscapaciteit.

De samenwerking zorgt voor een organisatie die beschikt over de huidige en nieuwe resources van beide bedrijven. NINtec is zowel in de ontwikkeling van software als bij het verkopen en implementeren een wereldwijde speler met klanten in 30 landen, verspreidt over 5 continenten.

“Het bundelen van onze expertise in het ontwikkelen van state-of-the-art-softwareoplossingen in de logistieke en transportsector met de krachtige ERP-productportfolio van Globis biedt enorme kansen en mogelijkheden” zegt Vipin Moharir, CEO van NINtec.

Het portfolio van Globis blijft ondertussen enkel maar groeien bij de logistieke dienstverleners. Een groot deel van de bedrijven die werkzaam zijn in de haven van Antwerpen maken al gebruik van het Globis platform en ook in Nederland zijn er grote projecten in uitvoering bij bedrijven als Nedcargo en Ewals Cargo Care.

“Om te kunnen groeien moet Globis een beroep kunnen doen op professionele, wereldwijd opererende implementatiepartners en moeten we onze ontwikkelingscapaciteit flexibiliseren”, aldus Karel Van den Berghe.

De toevoeging van 1.500 hoog opgeleide software ontwikkelaars waar NINtec over beschikt schept hoge verwachtingen. Verwacht wordt dat de komende 5 jaar het bedrijf tot 50% ieder jaar zal groeien.

14 juli 2017

Lees meer over:
Globis globtec NINtec

De ERP trends 2020

De belangrijkste trends en ontwikkelingen rond ERP in het komende jaar.

Lees verder

KPN verkoopt KPN ICT Consulting aan Cegeka

KPN heeft ermee ingestemd haar adviesactiviteiten KPN Consulting te verkopen aan Cegeka voor een niet nader bekend gemaakte overweging.

Lees verder