label-bouw7

Bouw7 levert krachtige cloud-software voor de bouwsector om zowel operationele als administratieve processen te automatiseren. Bouw7 is begonnen om de traditionele processen te veranderen en de medewerkers te ontzorgen op het gebied van administratie. De komende vier weken leer je de digitale transitie in de bouw beter begrijpen én lees je wat bouw7 zo uniek maakt.

Bouw7

Meer tijd voor het echte werk

Bouw7 is een toonaangevende cloud-software leverancier in Nederland met inmiddels ook klanten in Duitsland, Spanje, België, Bonaire & Aruba. Door projectmanagement te stroomlijnen en digitaliseren zijn bouwbedrijven in staat om aanzienlijk sneller, efficiënter en met hogere kwaliteit te bouwen.

Bekijk profiel

Week 23

Maandag - 3 juni
Leverancier van de maand

Maak kennis met bouw7

Bij Leverancier van de maand maken we iedere keer uitgebreid kennis met één ERP leverancier. Deze maand is dat de leverancier van nieuwe generatie bouwmanagement software, bouw7.

Woensdag - 5 juni
Leverancier van de maand

Heb jij grip op je projecten?

Doe hier de test! Aan de hand van een aantal vragen kom jij erachter of jullie bedrijf toe is aan bouwmanagement software.

Vrijdag - 7 juni
Leverancier van de maand

Welkom bij het digitale bouwbedrijf - Deel 1

Aan de hand van negen next-level thema’s leggen we uit hoe je als bouwbedrijf het beste om kunt gaan met digitalisering.

Week 24

Maandag - 10 juni
Leverancier van de maand

Welkom bij het digitale bouwbedrijf - Deel 2

Dit is deel twee in serie van de negen next-level thema’s die jouw bedrijf helpen bij een succesvolle digitale transformatie.

Woensdag - 12 juni
Leverancier van de maand

Casestudy: Gils Bouw, Service & Onderhoud

Waarom dit bouwkundig onderhoudsbedrijf kiest voor de ERP software van bouw7.

Vrijdag - 14 juni
Leverancier van de maand

Het digitale inkoopproces - Eenvoudig, snel & efficiënt

Om zo efficiënt mogelijk in te kopen en grip te creëren op je kosten, hebben wij het inkoopproces gedigitaliseerd en gestroomlijnd.

Week 25

Maandag - 17 juni
Leverancier van de maand

Veel tijd kwijt aan administratie? Creëer eenvoudig grip op je kosten!

Ben jij of zijn je werknemers veel tijd kwijt aan de projectadministratie? Dan is de projectadministratie software van bouw7 iets voor jou.

Woensdag - 19 juni
Leverancier van de maand

Nieuwe propositie voor accountants en administratiekantoren

De digitale transitie waar Nederland middenin zit zorgt voor een nieuwe propositie voor de accountants- en administratiekantoren.

Vrijdag - 21 juni
Leverancier van de maand

Casestudy: Firm Construction B.V.

Waarom dit bouwbedrijf gespecialiseerd in grondige renovaties en integrale verbouwingen kiest voor de ERP software van bouw7.