AFAS

Recruitment bureau YoungCapital kiest voor AFAS

Een van de grotere bedrijven in de recruitment heeft laten weten dat ze vanaf 2019 het ERP systeem van AFAS in gebruik gaan nemen.

Om YoungCapital zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen heeft AFAS haar software verrijkt met functionaliteiten speciaal voor de uitzendbranche. Het recruitmentbureau heeft haar branchekennis gedeeld en is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe software. Beide bedrijven laten weten dat ze inzetten op een langdurige samenwerking.

“Als innovatieve organisatie willen wij steeds slimmer en sneller werken. Dat betekent dat we geen handwerk willen waar dat niet hoeft. Met het automatiseren van onze processen creëren we een platform waarop we de enorme groei die we momenteel doormaken voort kunnen zetten.”

Iedere medewerker van YoungCapital zal gaan werken met de software van AFAS voor bijvoorbeeld facturering en verloning. Dit geldt voor zowel de interne medewerkers als de kandidaten. 

AFAS werkt hard om een volledig geintegreerde oplossing voor een sterk groeiende uitzendmarkt te kunnen leveren. In combinatie met de payrolling en detacheringsoplossing die al aanwezig zijn in het systeem komt AFAS met een uniek product voor de flexmarkt. Er was behoefte aan een dergelijk systeem omdat er op dit moment nog altijd met veel verschillende softwarepakketten wordt gewerkt.

25 oktober 2018

Lees meer over:
AFAS YoungCapital ERP Recruitment

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder