AFAS

Recruitment bureau YoungCapital kiest voor AFAS

Een van de grotere bedrijven in de recruitment heeft laten weten dat ze vanaf 2019 het ERP systeem van AFAS in gebruik gaan nemen.

Om YoungCapital zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen heeft AFAS haar software verrijkt met functionaliteiten speciaal voor de uitzendbranche. Het recruitmentbureau heeft haar branchekennis gedeeld en is nauw betrokken geweest bij de ontwikkeling van de nieuwe software. Beide bedrijven laten weten dat ze inzetten op een langdurige samenwerking.

“Als innovatieve organisatie willen wij steeds slimmer en sneller werken. Dat betekent dat we geen handwerk willen waar dat niet hoeft. Met het automatiseren van onze processen creëren we een platform waarop we de enorme groei die we momenteel doormaken voort kunnen zetten.”

Iedere medewerker van YoungCapital zal gaan werken met de software van AFAS voor bijvoorbeeld facturering en verloning. Dit geldt voor zowel de interne medewerkers als de kandidaten. 

AFAS werkt hard om een volledig geintegreerde oplossing voor een sterk groeiende uitzendmarkt te kunnen leveren. In combinatie met de payrolling en detacheringsoplossing die al aanwezig zijn in het systeem komt AFAS met een uniek product voor de flexmarkt. Er was behoefte aan een dergelijk systeem omdat er op dit moment nog altijd met veel verschillende softwarepakketten wordt gewerkt.

25 oktober 2018

Lees meer over:
AFAS YoungCapital ERP Recruitment

Het laatste nieuws

Acto update

Afgelopen tijd zijn er weer een hoop mogelijkheden toegevoegd aan het Acto systeem. Hier alle updates voor u op een rijtje.

Lees verder

DynApps en B-informed gaan partnership aan

De twee Odoo leveranciers weten enthousiast te melden dat zij een nauwe samenwerking aangaan.

Lees verder