Blisss Software

Maak kennis met: Blisss Software

Bij Leverancier van de maand maken we kennis met een uitzonderlijke ERP leverancier. Deze maand is dat Blisss Software.

Blisss Software is 11 jaar geleden opgericht door twee net-afgestudeerden van de Radboud Universiteit in Nijmegen, Dirk en Dirko. Zij sloten zich aan bij het grote Microsoft Dynamics NAV-netwerk zonder ervaring en zonder uitgebreide kennis van dit product maar met een flinke portie doorzettingsvermogen. Inmiddels tien jaar later is Blisss Software gegroeid tot een betrouwbare partner met nog steeds dezelfde mentaliteit van toen.

Stapsgewijs, Samen, Succes

De drie S’en van Blisss staan voor Stapsgewijs, Samen en Succes. Bij Blisss Software willen we een zogenoemde “big bang” voorkomen door juist een project op te delen in kleinere stappen. Wij nemen liever 3 behapbare stappen van 1 meter, dan één sprong van 3 meter! Verder werken wij nauw samen met onze klanten. Ons team is echt onderdeel van het projectteam. Daarnaast zijn wij volledig transparant naar klanten door hen toegang te geven aan onze projecttools. Ten slotte zijn we bij Blisss pas tevreden als we samen met onze klant succes hebben geboekt. Implementeren is geen succes op zich, een implementatie moet bijdragen aan de groei van de klant!

Dynamics Platform

Onze oplossingen hebben als basis het Microsoft Dynamics platform van Microsoft. Voorheen heette dit Dynamics NAV en tegenwoordig heet het Dynamics 365 Business Central. Dit is het ERP-pakket van Microsoft voor het MKB (3 tot 500 gebruikers). Hierin zit meer dan 30 jaar platformontwikkeling en het werkt net als je Office producten zoals Outlook en Excel. Het platform biedt ook flexibiliteit waardoor aanpassingen en koppelingen mogelijk zijn. Dynamics ERP software kan naar wens geïnstalleerd worden op de server of in de Cloud.

Branche specifieke functionaliteiten

Naast de standaard functionaliteiten zoals boekhouding, inkoop, verkoop, productie, voorraadbeheer etc. biedt Blisss ook branche specifieke oplossingen voor productiebedrijven en groothandels zoals:

  • Grafisch productieplanbord
  • Kwaliteitsmodule
  • Klachtenmodule
  • Product configuratie
  • Containermanagement
  • Webshop/EDI koppeling 
  • Barcode scanning
  • Power BI Dashboards 
  • Verkoopapplicaties

Groothandel

Financiële boekhouding

Finance en boekhouding zijn centrale modules in een ERP-systeem. Ook voor de groothandel zijn deze van elementair belang.

Lees verder
Groothandel

Customer relationship management (CRM)

Groothandels worden steeds klantgerichter en moeten hun klanten beter dan ooit kennen. Een CRM-module helpt bij de ondersteuning en automatisering hiervan.

Lees verder