King Projecten

King Projecten

De King Projecten module zorgt ervoor dat ieder project in goede banen wordt geleidt.

Voor veel organisaties zijn projecten een bron van problemen. Er is nauwelijks inzicht in de voortgang, onvoldoende structuur in de documentatie en geen controle over de kosten. Om deze problemen aan te pakken doe je er goed aan om te werken met projectadministratie. Hiermee hebben gebruikers alles omtrent een project inzichtelijk van A tot Z in één systeem. Dit zorgt voor een verhoging van de efficiëntie en laat je eenvoudig en overzichtelijk nieuwe projecten voeren.

King Projecten

King Projecten biedt alle projectinformatie in één geïntegreerd systeem: projectgegevens, financiële gegevens, documenten, correspondentie en opvolging. Het systeem biedt gebruikers een optimale projectadministratie met volledige financiële- en voorraadintegratie. Elke inkoopfactuur wordt dus gekoppeld aan werkzaamheden en kosten in het project. Met King Projecten beschikken gebruikers over alle cruciale informatie van een project: kosten en opbrengsten, voortgang, budget en onderhanden werk. 

Pure winst voor de organisatie

Alle informatie omtrent een project wordt overzichtelijk gerapporteerd. Het biedt gebruikers: inzicht in bestede uren, materiaal en materieel, inzicht in budget en online registratie van uren. Dit laatste element is van groot belang. Je kunt dan namelijk tussentijds bijsturen wanneer de uren of begroting overschreden worden. Een sluitende urenadministratie levert immers meer facturabele uren op en bovendien een correcte factuur. Een goede projectadministratie levert organisaties dus pure winst op. 

Verzekerd van inzicht, overzicht en controle

In King Projecten bewaken gebruikers de voortgang van een project, kunnen zij sturen op directe en indirecte uren en hebben ze inzicht in meerdere boekjaren. Zo destilleer je het projectresultaat in een handomdraai. Dit alles is erop gericht om gebruikers te verzekeren van inzicht, overzicht en controle. Zo zorg je steeds voor een verbetering van je toekomstige projecten.

Koppeling aan de administratie

Alles omtrent een project bevindt zich in de Projectenadministratie software van King. Een voordeel voor gebruikers is de directe koppeling met administraties in King. Zo kunnen gebruikers namelijk hun financiële en voorraad administratie koppelen. Hierdoor is alles volledig geïntegreerd wat zorgt voor een automatische verwerking van gegevens.

Projectadministratie van termijn- of regieprojecten

Een extra mogelijkheid die King Projecten biedt zijn het coördineren van termijn- of regieprojecten. Termijnprojecten worden gefactureerd tegen een vaste aanneemsom. De termijnen van betaling worden ook vooraf vastgesteld. Regieprojecten worden op basis van nacalculatie gefactureerd. Een combinatie tussen beiden is ook mogelijk. Dit kunnen gebruikers per projectonderdeel vastleggen. Een andere projectmogelijkheid die je als gebruikers hebt is een intern project of een proefproject. Met een intern project kun je bijvoorbeeld de declarabele uren van medewerkers bijhouden. Per project kun je de manier van boeken instellen.

De belangrijkste hardwarevereisten voor on-premises ERP

Voor on-premises ERP-software zijn bepaalde technische vereisten vereist. Je kunt er hier over lezen.

Lees verder

On-premises vs. Cloud: verschillen in de ERP-implementatie

Op deze punten verschilt lokale ERP-software van cloudgebaseerde systemen als het gaat om implementatie.

Lees verder