IKUU

Startup alert: IKUU

Het Arnhemse bedrijf introduceert een marketing intelligence platform voor organisaties van elke omvang.

Het in Arnhem gevestigde IKUU is de nieuwste aanwinst van het Nederlandse tech start up landschap. Het bedrijf introduceert een platform waar marketing en business intelligence samenkomen waarbij de focus ligt op real-time inzicht in de effectiviteit van marketingcampagnes. IKUU helpt de marketingafdeling van uw bedrijf om een duidelijke en compleet inzicht te krijgen van de prestaties van hun digitale marketingactiviteiten.

Alex Benou, oprichter en mede-ontwikkelaar “Wij hebben onszelf als doel gesteld om digitale marketing niet alleen inzichtelijker, maar ook leuker te maken voor iedereen."

Hoe het werkt

IKUU verzameld data uit alle marketingtools die een bedrijf gebruikt. Deze gegevens worden gecombineerd en door middel van periodieke rapportages en een interactief dashboard op een overzichtelijke manier gepresenteerd aan de gebruiker.   

IKUU maakt het voeren van data-driven marketing mogelijk voor organisaties van iedere grootte. Wat ons onderscheidt ten opzichte van aanbieders van vergelijkbare oplossingen, is dat we ons volledig focussen op de vraagstukken van de moderne marketeer, aldus Alex Benou.

Functionaliteiten

De software houdt de prestaties bij van onder andere uw website, e-mail campagnes, SEA, social media en marketing automation. Deze data wordt verzameld, gecombineerd en geanalyseerd om vervolgens inzichtelijke rapporten op te stellen over iedere uiting apart of gezamenlijk. Deze cijfers kunnen vervolgens met elkaar worden vergeleken of met resultaten van vorige periodes.

Er is een standaard en een plus pakket beschikbaar van de IKUU software. Het verschil zit hem in de toevoeging van maatwerk bij het plus pakket. Als er behoefte is aan meer applicaties dan die in het standaard pakket worden aangeboden kan het plus pakket voor deze extra integratie mogelijkheden zorgen. Dit geldt ook voor de opmaak van de rapporten welke naar uw wensen worden ingericht.

Team groene olifant

Het team achter de IKUU software is een mix van creatievelingen en techneuten. De gedeelde kennis van specialisten op het gebied van marketing, web development en BI vormden de basis voor het nieuwe platform.

Benou: "IKUU bestaat uit een team van creatievelingen, marketingspecialisten en techneuten. Dit zorgt ervoor dat we ons product vanuit verschillende perspectieven hebben kunnen optimaliseren. We hebben gedurende de ontwikkeling veel naar elkaars ideeën geluisterd. Dit heeft ons geholpen om iets moois neer te zetten en onze verwachting is dat onze toekomstige klanten hier hetzelfde over zullen denken. We zijn erg benieuwd hoe onze oplossing zal worden ontvangen."

7 september 2017

IKUU marketing intelligence
Event

Exact Live gaat door in digitale vorm

Meerdaags online event vervangt fysieke editie in Gent.

Lees verder

Exact bouw7 vergroot effici├źntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer.

Lees verder