Ridder Data Systems

Samenwerking Ridder en Kardex Remstar

Ridder Data Systems en Kardex Remstar slaan de handen in één om een totaaloplossing te bieden voor het productieproces en magazijnbeheer.

Ridder levert al sinds 1982 software voor de klantordergestuurde maakindustrie. Het Ridder iQ systeem ondersteunt maakbedrijven bij het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Als aanvulling op het al uitgebreide softwarepakket is de samenwerking met Kardex Remstar aangegaan.

Kardex ontwikkelt al ongeveer 125 jaar producten en diensten op het gebied van het optimaliseren van interne logistiek. De specialist op het gebied van magazijnautomatisering levert voor zowel kleine magazijnen als enorme distributiecentra onder andere geautomatiseerde opslag- en pickordersystemen.

De twee partijen hebben een integratie ontwikkeld welke ervoor zorgt dat de stuklijsten uit de software van Ridder direct wordt doorgezet naar het systeem van Kardex. De medewerker in het magazijn ontvangt de lijsten en het systeem berekend de snelste route om alle benodigde onderdelen te verzamelen.

8 januari 2019

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder