Ridder Data Systems

Samenwerking Ridder en Kardex Remstar

Ridder Data Systems en Kardex Remstar slaan de handen in één om een totaaloplossing te bieden voor het productieproces en magazijnbeheer.

Ridder levert al sinds 1982 software voor de klantordergestuurde maakindustrie. Het Ridder iQ systeem ondersteunt maakbedrijven bij het verbeteren van de bedrijfsprocessen. Als aanvulling op het al uitgebreide softwarepakket is de samenwerking met Kardex Remstar aangegaan.

Kardex ontwikkelt al ongeveer 125 jaar producten en diensten op het gebied van het optimaliseren van interne logistiek. De specialist op het gebied van magazijnautomatisering levert voor zowel kleine magazijnen als enorme distributiecentra onder andere geautomatiseerde opslag- en pickordersystemen.

De twee partijen hebben een integratie ontwikkeld welke ervoor zorgt dat de stuklijsten uit de software van Ridder direct wordt doorgezet naar het systeem van Kardex. De medewerker in het magazijn ontvangt de lijsten en het systeem berekend de snelste route om alle benodigde onderdelen te verzamelen.

8 januari 2019

Wilt u meer informatie over Ridder Data Systems?

Meer informatie aanvragen

Komexo maakt koppeling ISAH, Unit4 en Exact

ERP leverancier Komexo heeft een koppeling ontwikkeld tussen de eigen Isah software, Unit4 Multivers Online en Exact Online.

Lees verder

Microsign AMF Sales- en Catalogus app

Met de Sales- en Catalogus app beschikt men altijd over een digitale productcatalogus met productinformatie, real-time inzicht in de voorraad en direct offertes aanmaken.

Lees verder