Business intelligence

Microsoft Power BI beschikbaar in AMF

Microsign heeft een koppeling ontwikkeld tussen het eigen AMF en Microsoft Power BI.

Onlangs werd tijdens een viertal sessies de nieuwe interface aan de klanten van Microsign gepresenteerd. Er zitten al standaard voorbeeldrapportages verwerkt in Power BI maar Microsign heeft daar bovenop zelf een aantal datamodellen ontwikkeld zodat gebruikers van AMF direct aan de slag kunnen. Met de kennis van AMF en de onderliggende database hebben ongestructureerde data kunnen structureren en beschikbaar gesteld voor rapportage in Microsoft Power BI.

Wij zijn daarom ook trots op de door ons ontwikkelde generieke interface tussen AMF en Microsoft Power BI.

Bent u benieuwd naar waar de extra omzet of marge deze maand vandaan komt dan kunt u vanuit visuele weergaves direct inzoomen op bijvoorbeeld een klant, vertegenwoordiger of artikel. Daarnaast is het mogelijk om externe data te integreren in uw dashboards. Hierdoor kan interne data over een klant worden gekoppeld met data van profielen op social media. Directie, managers en medewerkers kunnen zo alle beschikbare data van een organisatie in de gaten houden.

De volgende datamodellen en voorbeeldrapportages zijn direct beschikbaar:

  • Sales – omzet / marge per debiteur, productgroep of vertegenwoordiger
  • Financieel – omzet / resultaten
  • Liquiditeit – prognose
 
 

3 mei 2019

Netwerken via het ERP-systeem

Een groot deel van de middelgrote ondernemingen staan open voor het gebruik van samenwerkingsnetwerken of gebruiken deze reeds al.

Lees verder

SAP bepaalt koers voor de toekomst

SAP heeft de nieuwe richting van het bedrijf geïntroduceerd en onderstreepte opnieuw dat het zich wil blijven richten op cloudoplossingen.

Lees verder