Sales- en Catalogus app

Microsign AMF Sales- en Catalogus app

Met de Sales- en Catalogus app beschikt men altijd over een digitale productcatalogus met productinformatie, real-time inzicht in de voorraad en direct offertes aanmaken.

Microsign start het nieuwe jaar met de toevoeging van de nieuwe Sales- en Catalogus app. De app biedt de mogelijkheid om overal te beschikken over de juiste informatie en tools om een order rond te krijgen en is volledig geïntegreerd in het ERP systeem van Microsign. 

Het begint met de digitale productcatalogus waarin afbeeldingen en informatie over de producten is opgenomen en kunnen direct aan de offerte worden toegevoegd. De software toont tevens soortgelijke of aanverwante producten om de up- en cross selling te stimuleren. 

Van alle producten kan de actuele voorraad worden opgevraagd om een indicatie te kunnen geven van hoelang het zal duren voordat deze op de stoep staan. Vanuit de app worden de producten toegevoegd en een order kan worden aangemaakt. Een offerte of een factuur kan ter plaatse worden ondertekend en een bevestiging zit hetzelfde moment in de mail van de klant.

3 januari 2019

De ERP trends 2020

De belangrijkste trends en ontwikkelingen rond ERP in het komende jaar.

Lees verder

KPN verkoopt KPN ICT Consulting aan Cegeka

KPN heeft ermee ingestemd haar adviesactiviteiten KPN Consulting te verkopen aan Cegeka voor een niet nader bekend gemaakte overweging.

Lees verder