Big Data Expo, Big data,

Event: Big Data Expo

Op woensdag 19 en donderdag 20 september wordt in de Jaarbeurs Utrecht het Big Data Expo gehouden.

Wat Big Data Expo
Waar Jaarbeurs Utrecht
Wanneer Woensdag 19 september 2018 van 10:00u tot 17:00u
Donderdag 20 september 2018 van 10:00u tot 17:00u
Kosten Gratis

Het is niet de vraag of bedrijven gebruikt moeten maken van big data maar hoe ze dit moeten aanpakken. Dat is het motto dat op de Big Data Expo centraal staat. Het tweedaagse evenement is een platform om mensen samen te laten komen en kennis en ervaringen uit te laten wisselen. 

Exposantenmarkt

Er is een grote exposantenmarkt waar u terecht kunt bij meer dan tientallen bedrijven uit verschillende disciplines. De Big Data Expo is huis voor het meeste aantal bedrijven en instellingen hun producten en diensten presenteren. Zij presenteren de nieuwste oplossingen en innovatie aan een ieder die daar behoefte aan heeft.

Lezingen 

Daarnaast vinden er tijdens de twee dagen doorlopend lezingen plaats. In zeven zalen worden er door nationale als internationale big data professionals gesproken over de laatste trends en ontwikkelingen. Experts van verschillende bedrijven die op wat voor manier dan ook met big data werken zullen presentaties geven over de meest uiteenlopende onderwerpen. Dit varieert van casestudies tot specifieke functionaliteiten. Er is voor ieder wat wils, ongeacht het kennisniveau.

12 september 2018

Big Data Expo

Exact kondigt overname Unit4 Bedrijfssoftware aan

Exact, Nederlandse producent van bedrijfssoftware, kondigt de acquisitie van Unit4 Bedrijfssoftware aan, het bedrijfsonderdeel van Unit4 dat de accountancy-, mkb- en grootzakelijke markt in Nederland en Belgiƫ bedient.

Lees verder

Exact lanceert nieuwe digitale medewerker met Exact RPA

Nieuwe automatiseringsfuncties voor terugkerende handelingen binnen Exact Synergy besparen tijd en voorkomen handmatige fouten.

Lees verder