Terug naar alle ERP Experts
Logic4 logo

Jorgos Thravalos

Logic4

Business developer

In zijn rol als business developer bij Logic4 helpt Jorgos handelsbedrijven bij het kiezen en implementeren van bedrijfssoftware. Daarvoor combineert hij zijn jarenlange kennis van ICT, bedrijfsprocessen en consultancy. Voornamelijk de combinatie van B2B & B2C binnen één bedrijf liggen volledig in zijn straatje. Met een nuchtere kijk op zaken legt hij de verbinding tussen interne processen en de benodigde functies in een softwareplatform. Daarbij is er evenveel aandacht voor de ‘voorkant’ (e-commerce) als de backoffice.

Logic4 logo

Logic4

Logic4 ontwikkelt en implementeert een alles-in-één oplossing voor ERP bedrijfssoftware en e-commerce. Met de volledig geïntegreerde Commerce Suite springt Logic4 in op de problemen die veel ondernemers ervaren met hun huidige software. Alles rondom webshop, artikelinformatie (PIM), klantbeheer (CRM), kassa, orderverwerking (OMS), voorraadbeheer (WMS), managementinformatie (BI), digitale facturatie en boekhouding is ondergebracht in één softwarepakket. De combinatie van online-offline, frontoffice-backoffice en B2B-B2C maakt van Logic4 een enorm krachtig systeem voor de groothandel en detailhandel.

Bekijk profiel
ERP expert

ERP-software voor de meubelbranche

5 manieren waarop de meubelbranche profiteert van goede ERP-software.

Lees verder
ERP expert

4 praktijkvoorbeelden van Retail ERP software

Het gaat goed met de detailhandel in Nederland. Wel moeten ondernemers er alles aan doen om consumenten te blijven prikkelen.

Lees verder