Multi company

Multi company

Een van de sterkste punten van de NetSuite software zijn de functionaliteiten voor multinationale ondernemingen.

Een modern bedrijf moet data gedreven en innovatief zijn. Daarnaast moet het makkelijk kunnen groeien en snel kunnen reageren op markt dynamieken en klanten. NetSuite biedt een real time, verenigd business platform voor multinationale organisaties (met eventueel verschillende entiteiten) met een sterker ROI dan on-premise ERP systemen. 

NetSuite helpt multinationale ondernemingen hun verschillende entiteiten te stroomlijnen en biedt een real-time zichtbaarheid op de lokale, regionale en hoofdkantoor niveaus. Met NetSuite kunnen bedrijven standaard bedrijfsprocessen ontwikkelen en implementeren over de verschillende divisies heen met lokale reguleringen in acht genomen. Bovendien levert NetSuite wereldwijde end-to-end oplossingen op kritische en tijdrovende financiële compliance vereisten zoals IFRS, SOX en GAAP.

Real-time inzichten

NetSuite biedt organisatie real-time globaal bedrijfsinzicht via rolgebaseerde dashboards. De stakeholders en managers kunnen een real time overzicht verkrijgen van hun zakelijke prestaties en kunnen zich verdiepen in de statistieken binnen de wereldwijde operaties. NetSuite elimineert de noodzaak voor op maat gemaakte rapporten die uren tot dagen in beslag kunnen nemen en biedt dit overzicht met enkele klikken. 

NetSuite Global ERP

NetSuite helpt internationale bedrijven hun operationele efficiëntie verhogen door real time zichtbaarheid en automatische consolidatie te bieden. Dit met de nodige flexibiliteit zodat aan de behoeften van elke entiteit kan worden voldaan. 

NetSuite in de Cloud

NetSuite maakt het mogelijk om een compleet ERP systeem in de cloud te beheren. De cloudlevering van NetSuite maakt het mogelijk om meerdere bedrijven wereldwijd te beheren zonder kostbaar on-premise IT infrastructuur en medewerkers aan te schaffen. Dit zorgt voor een verlaging van de kosten met het voordeel om de ERP uit te breiden naar de volledige organisatie wereldwijd.

Daarnaast versnelt NetSuite de financiële processen met consolidatie van meerdere valuta’s en real time roll up van A/R, A/P, payroll, inventaris, facturatie, bestelling uitvoering, ... van lokale activiteiten in het land tot de regionale kantoren naar het wereld wijde hoofdkantoor. 

Overal toegang tot NetSuite

De webgebaseerde toegang van NetSuite geeft werknemers toegang tot het systeem van overal ter wereld. Met ondersteuning voor populaire mobiele apparaten, krijgen klanten van NetSuite toegang tot de gegevens en functionaliteit die ze nodig hebben uit de palm van hun hand. 

Een belangrijk onderdeel van NetSuite hiervoor zijn de “Financials”. Deze feature biedt een compleet financieel beheer voor internationale bedrijven. Zo kunnen er aanpassingen worden aangebracht voor valuta, taal, taxes, wettelijke (lokale) vereisten zonder enig probleem voor het wereldwijde beheer en consolidatie. NetSuite maakt het daarnaast mogelijk om dit alles op te volgen met een robuust financieel rapportage mogelijkheid. Op deze manier kunnen managers inzicht krijgen over de activiteiten wereldwijd.  Het is ontworpen om direct een globaal beeld te geven van de organisatie met een specifieke drill down zodat je snel begrijpt wat er overal ter wereld gebeurt. Om de taal barrières te overbruggen kan elke user de gebruikersinterface in eigen taal opzetten (waaronder Nederlands). 

Multi company voor multinationals

NetSuite richt zich op de complexe multinationale bedrijven met meerdere entiteiten. Het maakt het mogelijk om lokale aanpassingen te doen (voor valuta, belastingen, …) met wereldwijde consolidatie. Bedrijfsleiders krijgen ongekende real-time zichtbaarheid op hun wereldwijde activiteiten die zorgen voor een consistent management over gehele organisatie. Naast het bieden van deze wereldwijde boekhouding/ERP oplossing, zorgt NetSuite voor een complete CRM, Ecommerce, PSA, … om de activiteiten nog beter op elkaar af te stemmen betreffende financiën, marketing, verkoop en service.

Oriƫntatie

Wat is bedrijfssoftware?

Lees wat bedrijfssoftware precies inhoudt en hoe bedrijven kunnen profiteren van het gebruik ervan.

Lees verder

Het belang van het vormen van een ERP implementatie team

Het ERP implementatie team legt de hoeksteen voor een succesvol ERP-project. Hier leest u waarom en wat u moet weten.

Lees verder