Shop Floor Control

Module: Shop Floor Control

Voor een slimme aansturing van de productievloer heeft Isah Shop Floor Control ontwikkelt.

Shop Floor Control is een applicatie waarmee medewerkers altijd up-to-date inzicht hebben in het uit te voeren werk. 100% papierloos. Via een touchscreen op de productievloer weet men exact welke werkzaamheden aan een order moeten worden uitgevoerd. Alle relevante informatie is in één oogopslag zichtbaar op het scherm: de uren, het verbruik en de output. Ook de registratie van uren en werkzaamheden gebeurt realtime. Men weet dus van iedere order precies wat de status is. Daarnaast kunnen ook andere afdelingen binnen het bedrijf direct in Isah de stand van zaken van alle orders inzien. 

Efficiënter werken

Doordat alleen die orders in Shop Floor Control vermeld staan, waar medewerkers daadwerkelijk mee aan de slag kunnen, kan er efficiënter gewerkt worden. Bovendien verliest men geen tijd meer met het verzamelen van de specificaties. Ook de registratie gaat snel, eenvoudig en direct. Iedereen weet op elk gewenst moment precies wat de voortgang van een lopende orders is. Dat maakt het bijhouden van de uren een stuk makkelijker. Het achteraf invoeren van urenbriefjes is definitief verleden tijd. Dit alleen al maakt Shop Floor Control een rendabele investering!

Alles up-to-date

Een ander groot voordeel van Shop Floor Control is dat alle informatie realtime beschikbaar is. Vanaf de werkvloer kijkt men immers direct in de Isah database. De kans op fouten wordt daardoor vele malen kleiner. Ook de gebruikersvriendelijkheid is een belangrijk pluspunt. Iedereen op de productievloer moet makkelijk met de applicatie kunnen werken. Shop Floor Control is daarom eenvoudig te bedienen en alle informatie is overzichtelijk weergegeven met foto’s, afbeeldingen en kleuren. Men hoeft geen codes te onthouden of te scannen, er moet simpelweg op de juiste afbeelding op het scherm worden gedrukt. Iedereen kan er moeiteloos mee aan de slag.

Smart Shop Floor Control

Smart Shop Floor Control

Zijn er machines die dag en nacht onbemand door draaien? En beschikken die machines over de mogelijkheid om direct met andere software te communiceren? Dan kan men gebruikmaken van de hiervoor beschikbare interface met Isah. Zonder tussenkomst van de medewerker wordt aan de machine vertelt welke orders er uitgevoerd moeten worden. Daarnaast geeft de machine direct aan wanneer iets gestart en gestopt is en welke output dit heeft opgeleverd. Ofwel: Smart Shop Floor Control.

Maak het met Isah

Dankzij Shop Floor Control realiseren bedrijven een hogere productiesnelheid, waardoor ze een snellere levertijd kunnen waarmaken. Zo neem je dus een belangrijk voorsprong op de concurrentie. 

De belangrijkste hardwarevereisten voor on-premises ERP

Voor on-premises ERP-software zijn bepaalde technische vereisten vereist. Je kunt er hier over lezen.

Lees verder

On-premises vs. Cloud: verschillen in de ERP-implementatie

Op deze punten verschilt lokale ERP-software van cloudgebaseerde systemen als het gaat om implementatie.

Lees verder