Advanced manufacturing

Module: Advanced manufacturing 1

De Advanced manufacturing module voor NetSuite is een uitgebreide suite met alle functionaliteiten om een modern productie bedrijf te beheren.

NetSuite Cloudgebaseerde ERP en omnichannel commerce software suite is de beste keuze voor fabrikanten die een complete zakelijke oplossing zoeken. Het is een uitgebreide suite met alle functionaliteiten om een modern bedrijf te runnen. 

Het platform stelt gebruikers in staat om eenvoudig specifieke rollen toe te wijzen zonder software programmering. Het kan zodanig ingesteld worden dat elke user real time inzicht krijgt in zijn belangrijkste KPI’s – via een intuïtief dashboard dat een 360° beeld geeft van de bedrijfsactiviteiten, waardoor het eenvoudig wordt om snel in te grijpen op escalaties/problemen. 

Omdat het een Cloud gebaseerde applicatie is, kunnen fabrikanten onmiddellijk profiteren van de rijkdom van NetSuite functionaliteiten in tegenstelling tot oude on-premise systemen. 

De functionaliteiten van Advanced manufacturing

NetSuite biedt voorraad beheer, magazijn beheer, boekhouding, financieel management, orderbeheer, CRM en e-commerce mogelijkheden. Het ondersteunt inventarisatie voor meerdere locaties, vereisten voor assemblagebeheer, BOM, werkorder beheer, diverse UOM, barcodering en andere bedrijfsprocessen. 

NetSuite biedt drie opties aan fabrikanten om hen te helpen afhankelijk van hun productiebehoeften. Bovendien is het mogelijk dat als men met meerdere locaties werkt, de fabrikant de mogelijkheid heeft om het item op een verschillende manier te maken in elke locatie. 

 
  • “Work Orders & Assmblies” is de eerste optie en het beste voor bedrijven die lichte montage doen zonder opvolging specifiek op arbeid. 
  • “Work in Progress & Routings” voegt de mogelijkheid toe om werk te definiëren, werk centra, routings, arbeidskostens, capaciteitsplanning en biedt dit visueel aan in een Gantt diagram met drag & drop functionaliteit. 
  • NetSuite “Advanced Manufacturing” levert een volledig geïntegreerde Cloud oplossing die losgekoppelde systemen vervangt. Het biedt uitgebreide functionaliteit en is speciaal ontworpen om fabrikanten te helpen met het beheren van hun bedrijf via verminderde bedrijfskosten en hogere omzet via een verbetert supply chain proces. Het is een tool gebruikt door diegene die op zoek zijn een totaal pakket met en volledige controle over alle aspecten van hun productieprocessen inclusief capaciteitsplanning, kwaliteitsmanagement en productie uitvoering.
 
Omwille van de verschillende mogelijkheden is het voor elke fabrikant mogelijk om de ideale NetSuite suite te selecteren die perfect aansluit op de behoeften van deze fabrikant. 
 

De belangrijkste hardwarevereisten voor on-premises ERP

Voor on-premises ERP-software zijn bepaalde technische vereisten vereist. Je kunt er hier over lezen.

Lees verder

On-premises vs. Cloud: verschillen in de ERP-implementatie

Op deze punten verschilt lokale ERP-software van cloudgebaseerde systemen als het gaat om implementatie.

Lees verder