cleverdesk bouw

Cleverdesk voor de bouw

Waarom is Cleverdesk zo geschikt voor bedrijven die projecten doen met mensen en materieel?

Cleverdesk is gemaakt door softwarebedrijf Idee101 in co-creatie met twee bedrijven uit de branche. In 2012 waren er een aantal losse modules door Idee101 ontwikkeld, zoals urenregistratie en materieelbeheer. Hier is een planning en projectmanagement aan toegevoegd. Zo is er een krachtig pakket ontstaan. In 2017 is de rebranding doorgevoerd en is de naam Cleverdesk gelanceerd.

Waarom is Cleverdesk zo geschikt voor bedrijven die projecten doen met mensen en materieel? Dit komt door de volgende vijf unieke kernwaardes:

  1. Cleverdesk is bedacht door bedrijven die werken met mensen en materieel aan (internationale) projecten. Hierdoor kun je jouw hele operationele proces managen.
  2. De inrichting en het maatwerk om de sterke Cleverdesk-kern heen, sluiten naadloos aan op je bestaande processen.
  3. Het platform kan worden gekoppeld aan veel bestaande ERP en financiële pakketten (Idee101 is ook AFAS en Exact partner)
  4. Cleverdesk is volledig online en apparaat onafhankelijk te gebruiken, het enige wat je nodig hebt is een internet verbinding.
  5. Bedrijven kunnen Cleverdesk on premise (op hun eigen serveromgeving) installeren en draaien. Hiermee bepaal je zelf je veiligheidsniveau, schaalbaarheid en ook voorkom je veel AVG problemen.

De belangrijkste hardwarevereisten voor on-premises ERP

Voor on-premises ERP-software zijn bepaalde technische vereisten vereist. Je kunt er hier over lezen.

Lees verder

On-premises vs. Cloud: verschillen in de ERP-implementatie

Op deze punten verschilt lokale ERP-software van cloudgebaseerde systemen als het gaat om implementatie.

Lees verder