Casestudy
Personal Touch Travel

Casestudy: Personal Touch Travel - Uniconta

Waarom deze zelfstandige reisadviseur kiest voor het ERP systeem van Uniconta.

Bedrijf Personal Touch Travel
Sector Dienstverlening
Werkzaamheden Zelfstandige reisadviseurs geven persoonlijk advies
Bijzonderheden Een administratie voor 1 adviseur
Kiest voor Uniconta

Case: wat is de situatie?

Personal Touch Travel is een franchise met 130 zelfstandige reisadviseurs welke verspreidt zitten door heel Nederland. Een van deze Reisprofessionals is zelfstandig ondernemer José Keijman. Zij biedt persoonlijk reisadvies en begeleidt zowel particulier als zakelijke klanten bij het vinden van een passende reis. Personal Touch Travel by José Keijman levert advies waar en wanneer dat de klant het beste uitkomt en ontzorgt de klant volledig.

Aan het eind van iedere maand ontvangt José een factuur vanuit Personal Touch Travel. Hier staat haar maandelijkse omzet, commissievergoeding en bemiddelingsinkomsten op gespecificeerd.

Eisen: waar moet het ERP systeem aan voldoen?

  • Tijd besparen op administratie
  • Overal toegang tot administratie

Resultaat: wat heeft de implementatie opgeleverd?

“Als reisadviseur ben ik natuurlijk het liefste bezig om mijn klanten te voorzien van de mooiste vakanties, zakelijke reizen of incentives. Ik wil het liefste zo min mogelijk bezig zijn met het voeren van mijn administratie, zegt José.”

José maakt nu voor haar administratie gebruik van Uniconta. De Uniconta partner heeft de inrichting van het systeem volledig op zich genomen. Het was niet de eerste keer dat de partner een administratie voor een ZZP-er heeft ingericht en met de aanwezige kennis en ervaring was inrichting zeer snel gerealiseerd. Hier zijn onder andere de benodigde rapportages in opgenomen, kunnen er eenvoudig BTW aangiftes worden gedaan en zijn de resultaatoverzichten met een enkele druk op de knop uit het systeem te halen.

Ervaring: hoe verliep de samenwerking met Uniconta?

“De Uniconta Partner heeft voor mij de benodigde financiële inrichting geregeld en het systeem qua schermen zo eenvoudig mogelijk gemaakt. Alle verplichte verslaglegging en aangiftes voor een ZZP-er zijn door hen ingericht.”
Oriëntatie

Wat is Enterprise Resource Planning?

Wat is Enterprise Resource Planning en hoe kan het ook uw bedrijf helpen?

Lees verder

ERP-software voor grote bedrijven

Met ERP-software voor grote bedrijven automatiseert en beheert u al deze processen vanuit één systeem.

Lees verder