Casestudy
HE Tubing

Casestudy: HE Tubing - Axians

Waarom deze leverancier van aluminium extrusie onderdelen aan de auto- en motor industrie kiest voor het ERP systeem van Axians.

Bedrijf HE Tubing
Sector Productie
Werkzaamheden Leverancier van aluminium extrusie onderdelen aan de auto- en motor industrie
Kiest voor Axians

De case

De eisen

  • Een programma dat eenvoudig integreert met andere Microsoft software
  • Een goede kwaliteitsmodule

Het resultaat

In I-Make zit de benodigde software om de kwaliteit van zowel wat in het lab als op de vloer wordt gemaakt te monitoren en te loggen. De implementatie van I-Make was een openbaring voor de gehele organisatie. De hoeveelheid mogelijkheden zijn enorm en is er veel meer inzicht in de planning en monitoring van het gehele bedrijf.

Alle gegevens die worden verzameld door het systeem worden overzichtelijk in dashboards weergegeven. Op die manier kan vanuit een centraal punt alles worden aangestuurd op basis van deze gegevens. Zo kan de organisatie op een veel efficiëntere manier worden ingericht en bestuurd. Alle gegevens zijn overal beschikbaar, ook als je onderweg bent.

zakelijke dienstverlening

5 tips voor beter kennisbeheer met ERP

Zakelijke dienstverleners brengen hun expertise vaak op de markt. Kennismanagement is daarom meer dan alleen een intern kennisarchief.

Lees verder
zakelijke dienstverlening

Gerichte rapportage met het ERP-systeem

Met het ERP-systeem als krachtige analyse-tool optimaliseert u de rapportage over de zakelijke dienstverlening. Hier is hoe.

Lees verder