Casestudy
50five

Casestudy: 50five - DynApps

Waarom deze leverancier van Smart Home producten en diensten kiest voor ERP software van DynApps.

Bedrijf 50five
Sector Retail
Medewerkers Meer dan 100
Werkzaamheden Leverancier van Smart Home producten en diensten rondom het huishouden
Bijzonderheden Installeren onder andere slimme thermostaten
Kiest voor DynApps

Case: wat is de situatie?

50five heeft gekozen voor Odoo als software platform met als doel een webshop te kunnen uitbouwen waarbij de integratie met logistieke en financiële processen in één geïntegreerd software platform beschikbaar is. De startup fase heeft 50five met de consultants van Odoo gedaan waarna besloten is de definitieve ontwikkelfase en het operationeel maken van de webshop en Odoo ERP met DynApps (integrator) uit te voeren.

Eisen: waar moet het ERP systeem aan voldoen?

50five zocht enerzijds een systeem om de data voor vijf webshops onder te brengen in één ERP met elke website in vier talen met hun eigen producten, blogs en promoties. Voor ons was het belangrijk dat de integratie met logistieke en financiële processen in één geïntegreerd software platform beschikbaar waren. Om die reden werd voor Odoo en DynApps gekozen.

Resultaat: wat heeft de implementatie opgeleverd?

Door de samenwerking met DynApps en Odoo is 50five nu online actief in ondertussen meer dan 5 landen. De ambities van 50five liegen er niet om, ze willen marktleider worden in Europa wat betreft smart home producten.

Ervaring: hoe verliep de samenwerking met DynApps?

De implementatie is zeer vlot verlopen. Niet enkel de technische kennis van DynApps, maar ook door de functionele experts op vlak van logistiek, boekhouding en business intelligence die onmisbaar waren binnen dit project. Tot op de dag van vandaag is DynApps nog steeds actief binnen dit ERP project.

Toekomst: wat staat er nog op de planning?

Het platform gaat steeds verder worden doorontwikkelt en de customer journey steeds verder optimaliseren. Het doel is om ervoor te zorgen dat klanten in Europa 50five steeds beter weten te vinden.

De belangrijkste hardwarevereisten voor on-premises ERP

Voor on-premises ERP-software zijn bepaalde technische vereisten vereist. Je kunt er hier over lezen.

Lees verder

On-premises vs. Cloud: verschillen in de ERP-implementatie

Op deze punten verschilt lokale ERP-software van cloudgebaseerde systemen als het gaat om implementatie.

Lees verder