Workflow designer - Van Meijel

Terug naar alle vacatures
Van Meijel logo
  • Emmeloord,
    Flevoland
  • Fulltime
  • 17 juni 2019

Houd jij je graag bezig met modelleren, processen verbeteren en workflows ontwerpen? Ben jij een digitale denker en wil jij bijdragen aan hét nieuwe cloudplatform voor de bouw? Dan zoeken wij jou. Onze business unit Metacom online zoekt versterking van workflow designers. Zowel voor onze vestiging in Emmeloord, als in Eindhoven.

Waarom VanMeijel?

Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van bouwbedrijven, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staat. We zijn een ambitieuze organisatie, we weten waar we goed in zijn, maar zoeken ook altijd naar verbeteringen in onze processen en werkwijzen.

Wat houdt de functie in?

Als workflow designer bouw je mee aan hét bouw informatiesysteem van morgen: Metacom Online. Met dit platform creëren wij procesinnovaties voor bouwbedrijven. Mensen, processen en machines zetten we hiermee in verbinding. In jouw rol definieer je nieuwe standaarden en processen door bestaande producten te analyseren en met klanten in gesprek te gaan. Je ontwikkelt nieuwe concepten, toetst deze met je collega’s en klanten.

Wat verwachten we van jou?

In deze functie verwachten we dat je zelfstandig en resultaatgericht kunt werken, maar ook zul je veel samenwerken binnen het Metacom Online team. Omdat we continu op zoek zijn naar procesverbeteringen voor onze klanten, is het een pré als je al enige kennis van de bouwbranche bezit.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Het analyseren van huidige werkprocessen van bouwers;
  • De rode draad opmaken uit huidige processen;
  • Nieuwe concepten ontwikkelen;
  • Verschillende concepten samenbrengen tot prototypes;
  • Prototypes toetsen bij klanten en binnen de VanMeijel organisatie.

Prototypes toetsen bij klanten en binnen de VanMeijel organisatie.

Werken bij VanMeijel betekent een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden en veel zelfstandigheid en vrijheid voor ideeën. In jouw functie sta jij aan het stuur van je eigen ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

Denk jij de workflow designer te zijn die wij zoeken? We maken graag kennis met je. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Tamara Priet, T: 0527-614767.