Business Consultant - Van Meijel

Terug naar alle vacatures
Van Meijel logo
  • Emmeloord,
    Flevoland
  • Fulltime
  • HBO/WO opleiding
  • 17 juni 2019

Ben jij graag bezig met het zetten van een stip op de horizon voor ondernemers? Verzamel jij de juiste mensen om je heen om de klant verder op weg te helpen? Wil jij continue werken aan het verbeteren van de bedrijfsvoering bij je klanten? Maak dan kennis met ons.

Waarom VanMeijel?

Wij ontwikkelen IT-oplossingen voor de bouw en industriële dienstverlening. Deze oplossingen implementeren we ook. De bouw kenmerkt zich door complexe en dynamische processen. Met ons digitale bouwplatform kunnen bedrijven grote stappen zetten in hun digitaliseringsstrategie. Vanuit de rol van innovatiepartner werken bij onze bijna 120 medewerkers continu aan het op weg helpen van klanten met digitalisering. We zijn een familiebedrijf met een open, persoonlijke en no-nonsense cultuur.

Wat houdt de functie in?

Vanuit je bedrijfskundige kennis en ervaring adviseer je het management van onze bestaande en nieuwe klanten in het ontwikkelen van een ICT strategie. Vanuit dit startpunt volgt de inzet van technologie én de daarbij behorende organisatorische aspecten. Je bent verantwoordelijk voor de vertaling hiervan in een passende ICT toepassing, die uiteindelijk resulteert in een opdracht waarmee onze uitvoerende organisatie aan de slag gaat. Je bent een volwaardig gesprekspartner voor het management van onze klanten, zowel in de pre-contractuele fase als daarna. Naast een gedegen bedrijfskundige kennis is kennis en affiniteit met ICT van groot belang.

Wat verwachten we?

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Je hebt een bedrijfskundige achtergrond en enige ervaring in de sales;
  • Je focus wordt zowel bestaande klanten als new business;
  • Je hebt aantoonbare ervaring in de IT opgebouwd.

Wat bieden we?

Werken bij VanMeijel betekent een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden en veel zelfstandigheid en vrijheid voor ideeën. Ook heb jij de vrijheid in de uitvoering van jouw werkzaamheden. In jouw functie sta jij aan het stuur van je eigen ontwikkeling. Een lease-auto is uiteraard onderdeel van je pakket.

Enthousiast geworden?

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Tamara Priet, T: 0527-614767 of stuur ons een bericht.