Traineeship Consultancy - Van Meijel

Terug naar alle vacatures
Van Meijel logo
  • Emmeloord,
    Flevoland
  • Fulltime
  • HBO/WO opleiding
  • 17 juni 2019

Heb jij een passie voor technologie en digitalisering? En zie jij al werkend blijven leren wel zitten? Ontdek je digitale groeikansen bij VanMeijel. Met ons Traineeship Consultancy geef je een kickstart aan jouw IT-loopbaan.

Waarom VanMeijel?

Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van bouwbedrijven, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staat. We zijn een ambitieuze organisatie, we weten waar we goed in zijn, maar zoeken ook altijd naar verbeteringen in onze processen en werkwijzen.

Doen waar je goed in bent

Bij VanMeijel geloven we dat doen waar je goed in bent én tegelijk jezelf kunnen blijven ontwikkelen zorgt voor plezier in je werk. We kijken naar jouw persoonlijkheid, energie en ambities om je op te leiden in een consultancy rol. Affiniteit met de wereld van IT en/of de bouw is fijn, maar daarom geen must.

Hoe ziet het traineeship eruit?

Binnen dit traineeship ontwikkel jij je tot een volwaardig IT consultant. Afhankelijk van je persoonlijke en professionele ontwikkeling duurt het traineeship gemiddeld zes tot twaalf maanden. Vanaf de eerste dag geven we een vliegende start aan jouw plek binnen VanMeijel: je begint op de afdeling Customer Care. Hier maak je kennis met onze klanten, onze producten, wie wij zijn als organisatie en onze uitdagingen. Je werkt hier samen in een team van professionals en je komt veel in contact met collega’s.Ben je er klaar voor? Dan ga je met een ervaren consultant mee naar onze klanten. Bij de implementatie, beheer en optimalisatie hebben onze consultants een spilfunctie. De kennis die je hebt opgedaan op de afdeling Customer Care zul je meenemen in de praktijk. Je leert hoe je software gaat implementeren, hoe je koppelingen kunt inrichten en hoe je nieuwe functionaliteiten test. Ook is er ruimte om verbeteringen te initiëren.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding;
  • Je bent ambitieus en leergierig.

Wat bieden we jou?

Werken bij VanMeijel betekent een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden, veel zelfstandigheid en ruimte voor ideeën. Ook heb jij de vrijheid in de uitvoering van je werkzaamheden. In jouw functie sta jij aan het stuur van je eigen ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

We maken graag kennis met je. Voor vragen over deze functie kan je telefonische contact opnemen met Tamara Priet. Bel of WhatsApp naar 06 – 57 60 30 655, of stuur een bericht.