Teamleider Operations - Van Meijel

Terug naar alle vacatures
Van Meijel logo
 • Emmeloord,
  Flevoland
 • Fulltime
 • Minimaal 5 jaar werkervaring
 • 17 juni 2019

Zorg jij ervoor dat onze klanten nooit wakker hoeven te liggen van techniek? Ga jij ons helpen om de slag te slaan van on-premise systemen naar SaaS? Ben je leergierig, en in staat om nieuwe ontwikkelingen snel toe te passen wanneer dit toegevoegde waarde heeft? Dan zoeken wij jou. Ter versterking van het team productontwikkeling zijn wij op zoek naar een teamleider. In dezel rol help jij onze hoogopgeleide professionals om samen door te ontwikkelen naar een vakkundig en effectief team.

Waarom VanMeijel?

Wij zijn gespecialiseerd in de automatisering van bouwbedrijven. Wij helpen deze bedrijven met het transformeren naar een digitaal bouwproces. Grote en middelgrote bouworganisaties in de Infra, B&U en Industriële Dienstverlening maken gebruik van onze systemen en diensten. Onze uitdaging is om, met onze IT oplossingen, een bijdrage te leveren aan een efficiënt bouwproces en deze ondanks de complexiteit, laagdrempelig en intuïtief te maken.

Wat wij zoeken

VanMeijel is bezig met de overgang naar de cloud. Ons doel is om ons totale platform voor digitaal bouwen als SaaS beschikbaar te stellen aan onze klanten. Daarom zoeken wij een teamleider operations (OPS), die verantwoordelijk is voor het operationele beheer van ons virtuele datacenter bij AWS. Daarnaast zul je ons virtuele datacenter continu verbeteren en doorontwikkelen, waarbij maximaal gebruik wordt gemaakt van de technologie die AWS biedt.

Je geeft leiding aan het team ter ondersteuning van de manager productontwikkeling, waarbij je coördineert, ondersteunt en motiveert. Je stuurt op heldere KPI’s voor onder meer beschikbaarheid en dienstverlening, zoals het just-in-time leveren van klantomgevingen. Je bent verantwoordelijk voor de waarborging en verbetering van de dienstverlening van het team op korte en lange termijn. Daarbij behoud je het algehele overzicht van operationele en lopende zaken.

Je bent een gesprekspartner op managementniveau bij onze klanten. Resultaatgerichtheid staat bij jou hoog in het vaandel. Daarbij zijn klanttevredenheid, projecten afronden en facturabiliteit vanzelfsprekend. In het commerciële proces adviseer je bij het opstellen van business cases voor klanten en offertes met de juiste sizing.

Wat verwachten we van jou?

 • minimaal vijf jaar ervaring als operationeel beheerder, bij voorkeur met (Suse) Linux en Windows systemen in cloud omgeving (AWS);
 • ervaring met migraties van on-premise naar cloud (migratieplan);
 • kennis van AWS-architectuur, containerisatie, SaaS;
 • kennis van beheerprocessen (o.a. ITIL change management);
 • kennis van Continuous Development/Continuous Integration/DevOps;
 • kennis van systeem- en applicatie-monitoring.

kennis van systeem- en applicatie-monitoring.

Werken bij VanMeijel betekent een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden en veel zelfstandigheid en vrijheid voor ideeën. In deze functie sta jij aan het stuur van je eigen ontwikkeling.

Ben je enthousiast geworden, solliciteer en word onze collega!

Wij zijn benieuwd hoe jij jezelf nog wilt ontwikkelen, wij helpen jou daar graag bij! Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Maarten van Pagée, T: 0527 – 61 47 67.