Implementatie Consultant - Van Meijel

Terug naar alle vacatures
Van Meijel logo
  • Emmeloord,
    Flevoland
  • Fulltime
  • HBO/WO opleiding
  • 17 juni 2019

Help jij onze klanten stap voor stap om hun processen te digitaliseren en te optimaliseren? Vind jij het leuk om technieken en werkprocessen met elkaar te combineren ? Dan zoeken wij jou. Ons Metacom Online team groeit en zoekt versterking van consultants.

Waarom VanMeijel?

Wij zijn gespecialiseerd in automatisering van bouwbedrijven, waarbij innovatie en kwaliteit voorop staat. We zijn een ambitieuze organisatie, we weten waar we goed in zijn, maar zoeken ook altijd naar verbeteringen in onze processen en werkwijzen.

Wat houdt de functie in?

Samen met het team werk je rondom ons cloudplatform Metacom Online. Als consultant is het jouw uitdaging om klanten te begeleiden bij de implementatie van nieuwe digitale bedrijfsprocessen. Je adviseert de klant tijdens inventarisaties en consultancy dagen over de inrichting van hun processen. Vervolgens implementeer je zelf de processen, maar ook begeleidt je de medewerkers van de klant bij het gebruik van het nieuwe systeem. Van testfase, tot aan de livegang. Als vervolg op deze implementaties worden er vaak nog meer processen geautomatiseerd.De implementatietrajecten kunnen in duur variëren van een paar maanden tot een half jaar. Gelukkig ben je omringt door een team collega’s. Zowel gezamenlijk als zelfstandig pak je trajecten op.

Wat verwachten we van jou?

  • Je hebt aantoonbaar HBO- of WO denkniveau;
  • Werkervaring als (implementatie) consultant is een pré;
  • Affiniteit met de bouwbranche is een pré.

Wat bieden we jou?

Werken bij VanMeijel betekent een goed arbeidsvoorwaardenpakket met een marktconform salaris, opleidingsmogelijkheden en veel zelfstandigheid en vrijheid voor ideeën. Ook heb jij de vrijheid in de uitvoering van jouw werkzaamheden. In jouw functie sta jij aan het stuur van je eigen ontwikkeling.

Enthousiast geworden?

Voor vragen over deze functie kun je contact opnemen met Tamara Priet, T: 0527-614767.