Unit4 Wanda

Unit4 verwelkomt Wanda

Wanda is de assistent van de toekomst.

Unit4 brengt volgende maand een nieuw stuk software die een ieders leven makkelijker gaat maken, de digitale assistent. De nieuwe digitale collega Wanda start in juni en zal net als alle andere collega’s bereikbaar zijn via chat.

Wanda is de nieuwe chatbot van Unit4 die data opvragen uit het ERP systeem zo toegankelijk mogelijk heeft geprobeerd te maken. De chatbot kan worden gekoppeld aan chatprogramma’s die men al in het dagelijks leven gebruiken als Skype, Slack en zelfs Facebook Messenger.

Daarnaast hoeft men geen training te doen om lastige commando’s te leren om gegevens op te vragen. Dankzij het Language Understanding Intelligent Service (LUIS) van Microsoft berijpt het systeem jouw manier van praten.

Wanda zou geen goede assistent zijn als ze alleen maar zou reageren op vragen en dus denkt ze met je mee. Het systeem zal kijken naar taken die veelvuldig terugkomen en gaat dan kijken of deze kunnen worden geautomatiseerd of dat ze op een andere manier kan helpen. 

Meer assistentie

Wanda is ontwikkeld op het People Platform van Unit4 wat de motor is voor de ontwikkeling van zelfgestuurde applicaties. Dat platform wordt mogelijk gemaakt door Microsoft Azure wat beschikt over de meest geavanceerde analytics en machine learning technologie vandaag de dag. Met die technologie als basis voor Wanda is het niet zo verwonderlijk dat er op dit moment wordt gewerkt aan nog 5 andere assistenten. Deze zijn ieder gericht op hun eigen specialiteit waaronder HR, inkoop, tijd, reis en goedkeuring.

15 mei 2017

Unit4 Wanda ERP

Exact neemt HR-cloudsoftwareleverancier Officient over

Belgische oplossing maakt beheer van HR-taken in één systeem mogelijk.

Lees verder

Een ERP implementeren tijdens een lockdown

Voor veel bedrijven brengt de coronapandemie ook grote onzekerheid met zich mee en grote vrees voor de toekomst.

Lees verder