Unit4 Wanda

Unit4 verwelkomt Wanda

Wanda is de assistent van de toekomst.

Unit4 brengt volgende maand een nieuw stuk software die een ieders leven makkelijker gaat maken, de digitale assistent. De nieuwe digitale collega Wanda start in juni en zal net als alle andere collega’s bereikbaar zijn via chat.

Wanda is de nieuwe chatbot van Unit4 die data opvragen uit het ERP systeem zo toegankelijk mogelijk heeft geprobeerd te maken. De chatbot kan worden gekoppeld aan chatprogramma’s die men al in het dagelijks leven gebruiken als Skype, Slack en zelfs Facebook Messenger.

Daarnaast hoeft men geen training te doen om lastige commando’s te leren om gegevens op te vragen. Dankzij het Language Understanding Intelligent Service (LUIS) van Microsoft berijpt het systeem jouw manier van praten.

Wanda zou geen goede assistent zijn als ze alleen maar zou reageren op vragen en dus denkt ze met je mee. Het systeem zal kijken naar taken die veelvuldig terugkomen en gaat dan kijken of deze kunnen worden geautomatiseerd of dat ze op een andere manier kan helpen. 

Meer assistentie

Wanda is ontwikkeld op het People Platform van Unit4 wat de motor is voor de ontwikkeling van zelfgestuurde applicaties. Dat platform wordt mogelijk gemaakt door Microsoft Azure wat beschikt over de meest geavanceerde analytics en machine learning technologie vandaag de dag. Met die technologie als basis voor Wanda is het niet zo verwonderlijk dat er op dit moment wordt gewerkt aan nog 5 andere assistenten. Deze zijn ieder gericht op hun eigen specialiteit waaronder HR, inkoop, tijd, reis en goedkeuring.

15 mei 2017

Unit4 Wanda ERP

Exact bouw7 vergroot effici├źntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer.

Lees verder

Mobile ERP wordt beter

Mobiliteit is het modewoord in digitalisering. Maar vaak kunnen de mobiele versies van de ERP-systemen niet doen wat ze beloven. Tot nu toe.

Lees verder