Unit4

Unit4 kondigt Business World On! Aan

Vanaf 2 mei is de nieuwe ERP business suite Business World On! van Unit4 beschikbaar. Naar eigen zeggen is dit de grootste release van de softwareleverancier op het gebied van Cloud ERP en sectorspecifieke oplossingen.

Vanaf 2 mei is de nieuwe ERP business suite Business World On! van Unit4 beschikbaar. Naar eigen zeggen is dit de grootste release van de softwareleverancier op het gebied van Cloud ERP en sectorspecifieke oplossingen. Het is namelijk de eerste ERP business suite die volledig toegankelijk is via de mobiele app.

Business World On! is ontwikkeld om de processen van de back- en front-office te ondersteunen. De nieuwe business suite biedt zelfsturende bedrijfsoplossingen wat ervoor zorgt dat werknemers zich niet langer bezig hoeven te houden met routinewerkzaamheden. Hierdoor houden uw mensen tijd over voor de belangrijkere taken.

Maar het grootste voordeel zit hem in de toegankelijkheid via de mobiele applicatie. Vooral voor de dienstensector en de werknemers die veel onderweg zijn is mobiliteit en flexibiliteit van grote waarde. "We leveren een compleet nieuwe software-ervaring: modern, eenvoudig te gebruiken en volledig mobiele bedrijfsoplossingen” vertelt CEO van Unit4, Jose Duarte. Voor de bedrijven die nog moeten wennen aan het overstappen naar de Cloud heeft Unit4 ook een Site Edition. Hiermee begint men als on-premise maar kan men langzaam maar zeker de overstap naar Cloud maken wanneer dat hen het beste uitkomt.

30 november 2015

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder