Unit4 kondigt Business World On! Aan

Vanaf 2 mei is de nieuwe ERP business suite Business World On! van Unit4 beschikbaar. Naar eigen zeggen is dit de grootste release van de softwareleverancier op het gebied van Cloud ERP en sectorspecifieke oplossingen.

Vanaf 2 mei is de nieuwe ERP business suite Business World On! van Unit4 beschikbaar. Naar eigen zeggen is dit de grootste release van de softwareleverancier op het gebied van Cloud ERP en sectorspecifieke oplossingen. Het is namelijk de eerste ERP business suite die volledig toegankelijk is via de mobiele app.

Business World On! is ontwikkeld om de processen van de back- en front-office te ondersteunen. De nieuwe business suite biedt zelfsturende bedrijfsoplossingen wat ervoor zorgt dat werknemers zich niet langer bezig hoeven te houden met routinewerkzaamheden. Hierdoor houden uw mensen tijd over voor de belangrijkere taken.

Maar het grootste voordeel zit hem in de toegankelijkheid via de mobiele applicatie. Vooral voor de dienstensector en de werknemers die veel onderweg zijn is mobiliteit en flexibiliteit van grote waarde. "We leveren een compleet nieuwe software-ervaring: modern, eenvoudig te gebruiken en volledig mobiele bedrijfsoplossingenā€ vertelt CEO van Unit4, Jose Duarte. Voor de bedrijven die nog moeten wennen aan het overstappen naar de Cloud heeft Unit4 ook een Site Edition. Hiermee begint men als on-premise maar kan men langzaam maar zeker de overstap naar Cloud maken wanneer dat hen het beste uitkomt.

30 november 2015

Het laatste nieuws

Acto update

Afgelopen tijd zijn er weer een hoop mogelijkheden toegevoegd aan het Acto systeem. Hier alle updates voor u op een rijtje.

Lees verder

DynApps en B-informed gaan partnership aan

De twee Odoo leveranciers weten enthousiast te melden dat zij een nauwe samenwerking aangaan.

Lees verder