Infor Visual ERP

Nieuwe versie 9.05 van Infor Visual ERP

Het Infor Visual ERP systeem heeft onlangs een flinke update gekregen. Onlangs werd versie 9.05 gereleaset waarin een enorme hoeveelheid functionaliteiten zijn verbeterd en toegevoegd.

De 9.0 versie van de oplossing werd begin 2017 uitgebracht en in september 2018 is het alweer toe aan de 6e release. Infor had als doel gesteld om de release cycle te verkorten om zo sneller aan de wensen van de gebruikers te voldoen. Naast dat er wordt geluisterd naar de input van de klanten heeft Infor hard gewerkt om functionaliteiten te introduceren op basis van de eigen roadmap. 

Belangrijkste vernieuwingen

Een aantal van de belangrijkste vernieuwingen in versie 9.05 zijn op te delen in 3 categorieën. De eerste categorie zijn de functionaliteiten waaronder rol gebaseerde dashboards, workspace bereikbaar via browser en een grafische ondersteuning bij documenten lifecycle. De tweede categorie bevat de integratie met andere software, technologische updates en verbeteringen aan het framework. Als laatste zijn er extra talen toegevoegd waardoor het totaal op 10 uitkomt met onder andere Nederlands, Engels, Frans, Duits en Chinees. 

Voor alle functionaliteiten en updates kunt u kijken op de profielpagina van Quartess.

10 september 2018

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder