Abecon TV

Nieuwe content Abecon TV

Abecon TV zal u inspireren, informeren en leren over de nieuwste Microsoft software.

Onder het mom van “To be inspired, to be informed & to learn” wordt het nieuwe seizoen van Abecont TV aangekondigd. Onder de namen Abecon Inspire, Abecon Inform en Abecon Knowledge College zullen webinars worden gepresenteerd die ieder een andere kant van de bedrijfssoftware zullen belichten. Op dinsdag 15 mei zal de eerste aflevering in het teken staan van Abecon Inspire met het nieuwe Microsoft Dynamics 365 Business Central als hoofdtopic.

Inspire, Inform & Knowledge College

Abecon Inspire neemt u iedere dinsdag om 10:00 mee op een reis door de nieuwste technologieën en ontwikkelingen in de markt. In een half uur wordt je op een vlotte manier bijgepraat over onderwerpen als machine learning, blockchain en security. Zijn het slechts hypes of zijn het ontwikkelingen waar je serieus rekening mee moet gaan houden op de langere termijn? Antwoorden en meer tijdens Abecon Inspire.

Als het blijkt dat een topic als machine learning hier is om te blijven moet je er nog achter komen hoe je dit kan toepassen in de praktijk. Abecon Inform vertelt je hands on hoe je deze nieuwe innovaties met behulp van Microsoft software direct in jouw bedrijf kan toepassen. Deze afleveringen zijn via een inlog on-demand te bekijken.

In Abecon Knowledge worden specifieke productfuncties uitgelegd. Met behulp van van screencaptures en een voice-over wordt een gedetailleerde video handleiding gemaakt om iedere technische consultant te informeren over de mogelijkheden van Abecon producten.  

Aflevering 1

De kick-off van het nieuwe seizoen is op dinsdag 15 mei om 10:00. In de eerste aflevering van Abecon Inspire wordt het nieuwe Microsoft Dynamics 365 Business Central behandeld. Om Gerard van Workum, presentator van Abecon TV, bij te staan worden er dikwijls gasten uitgenodigd om hun licht te laten schijnen op het topic. De eerste gast van het seizoen is Jacco Hoorweg. Hij is onlangs afgereisd naar Dubrovnik om Extreme365 bij te wonen om te horen hoe innoverend en ingrijpend de opvolger van Microsoft Dynamics NAV nou precies is.

Samen zullen zij in gesprek gaan en een aantal vragen voor u beantwoorden als;

  • What’s in it for me?
  • Hoe ziet de ideale roadmap eruit?
  • Kan ik nu al overstappen naar de nieuwe versie?
  • Wat zijn add-ons?

Bekijk hieronder de preview

8 mei 2018

Lees meer over:
Abecon TV

Het laatste nieuws

Acto update

Afgelopen tijd zijn er weer een hoop mogelijkheden toegevoegd aan het Acto systeem. Hier alle updates voor u op een rijtje.

Lees verder

DynApps en B-informed gaan partnership aan

De twee Odoo leveranciers weten enthousiast te melden dat zij een nauwe samenwerking aangaan.

Lees verder