NaviTrans

NaviTrans beschikbaar op Microsoft Dynamics 365

Ongeveer twee maanden na de release van Microsoft Dynamics 365 Business Central is NaviTrans 13 beschikbaar op het Microsoft platform.

NaviTrans 13 beschikt over alle functionaliteiten en features die ook in de vorige editie aanwezig waren. De overstap naar het nieuwe platform heeft ervoor gezorgd dat er alleen maar mogelijkheden bij zijn gekomen. Zo is het nu mogelijk om te integreren met applicaties als Office 365, PowerBI, Flow en PowerApps. 

“Met de release van deze nieuwe versie op Microsoft Dynamics 365 Business Central komt NaviTrans haar belofte na om de technologische ontwikkeling steeds op de voet te volgen”, zegt Jan Van Puyenbroeck, Product Manager van NaviTrans.

NaviTrans Certified for Microsoft Dynamics

Onlangs nog ontving NaviTrans als eerste logistieke oplossing de Certified for Microsoft Dynamics 2018 label. Alleen bedrijven die voldoen aan de Microsoft standaarden ontvangen deze certificering. Om deze certificering te ontvangen moeten bedrijf ontworpen zijn om te voldoen aan specifieke zakelijke en industriele behoeften, naadloos integreren met Microsoft Dynamics producten en gebruikt en aanbevolen worden door andere bedrijven.

11 december 2018

Snelheid van digitalisering

Wat vandaag nog steeds innovatief is, is morgen verouderd. Digitalisering verandert onze werkwereld razendsnel.

Lees verder

Mobile ERP wordt beter

Mobiliteit is het modewoord in digitalisering. Maar vaak kunnen de mobiele versies van de ERP-systemen niet doen wat ze beloven. Tot nu toe.

Lees verder