NaviTrans

NaviTrans beschikbaar op Microsoft Dynamics 365

Ongeveer twee maanden na de release van Microsoft Dynamics 365 Business Central is NaviTrans 13 beschikbaar op het Microsoft platform.

NaviTrans 13 beschikt over alle functionaliteiten en features die ook in de vorige editie aanwezig waren. De overstap naar het nieuwe platform heeft ervoor gezorgd dat er alleen maar mogelijkheden bij zijn gekomen. Zo is het nu mogelijk om te integreren met applicaties als Office 365, PowerBI, Flow en PowerApps. 

“Met de release van deze nieuwe versie op Microsoft Dynamics 365 Business Central komt NaviTrans haar belofte na om de technologische ontwikkeling steeds op de voet te volgen”, zegt Jan Van Puyenbroeck, Product Manager van NaviTrans.

NaviTrans Certified for Microsoft Dynamics

Onlangs nog ontving NaviTrans als eerste logistieke oplossing de Certified for Microsoft Dynamics 2018 label. Alleen bedrijven die voldoen aan de Microsoft standaarden ontvangen deze certificering. Om deze certificering te ontvangen moeten bedrijf ontworpen zijn om te voldoen aan specifieke zakelijke en industriele behoeften, naadloos integreren met Microsoft Dynamics producten en gebruikt en aanbevolen worden door andere bedrijven.

11 december 2018

Nieuwe gebruikersinterface XL-ENZ

Gebruikers van XL-ENZ van Reflecta maken binnenkort kennis met de compleet vernieuwde gebruikersinterface.

Lees verder

Gemeente Amsterdam kiest AFAS

De Gemeente Amsterdam heeft in zijn zoektocht naar een nieuw personeels- en salarissysteem gekozen voor de HR-software van AFAS.

Lees verder