Microsoft

Microsoft stopt support SQL Server 2008 (R2)

Met ingang van juni 2019 stopt Microsoft met de support voor de SQL Server 2008 en SQL Server 2008 R2.

Na juni 2019 zullen er geen updates of fixes worden uitgevoerd voor de beveiliging van de servers.. Er zitten verscheidene risico’s verbonden aan het werken met de verouderde servers. Het gebruik van de servers na juni 2019 zorgt ervoor dat de databases en gekoppelde applicaties vatbaar zijn voor diefstal van de gegevens en andere vormen van corruptie. 

Om het risico voor te zijn wordt gebruikers ten zeerste aangeraden om om voor die tijd te upgraden. De moderne SQL Servers bieden geavanceerde functionaliteiten om corruptie tegen te gaan met onder andere gebruikers toegewezen rollen en geavanceerde encrypties. Naast het feit dat gebruikers van de verouderde servers meer risico lopen zijn zij als bedrijf niet meer GDPR compliant.

Overstap naar Azure

Om de overstap naar een nieuwe IT omgeving te vereenvoudigen biedt Microsoft de mogelijkheid om al uw gegevens in de Azure over te zetten. Hiervoor zijn geen veranderingen in de applicatie code nodig en geeft de gebruiker drie extra jaar.

21 november 2018

Microsoft Microsoft Server 2008 Microsoft Server 2008 R2 Azure

Exact bouw7 vergroot effici├źntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer.

Lees verder

Mobile ERP wordt beter

Mobiliteit is het modewoord in digitalisering. Maar vaak kunnen de mobiele versies van de ERP-systemen niet doen wat ze beloven. Tot nu toe.

Lees verder