Dynamics 365

Microsoft integreert LinkedIn data in Dynamics 365

De nieuwe toepassingen voor Microsoft Dynamics laten de waarde zien van de aankoop van LinkedIn.

Microsoft is bezig om de data van het aangekochte LinkedIn te integreren met zijn producten, beginnend met het Cloud CRM en ERP systeem Dynamics 365. Het integreren van de data uit LinkedIn’s Sales Navigator in Dynamics 365 zorgt ervoor dat gebruikers meer contextuele aanbevelingen krijgen en wordt er meer gepersonaliseerde content vertoont aan potentiele klanten over de gehele lengte van de sales cycle.

LinkedIn werd voor een flinke zak geld overgenomen en dus is Microsoft hard aan het werk om die investering terug te verdienen. Data uit deze investering gaat ook gebruikt worden voor een nieuwe applicatie voor HRM genaamd Talent en zit er een nieuwe Cloud service aan te komen die retailers een overzicht geeft van alle mensen, van klanten tot leveranciers, die betrokken zijn bij al hun winkels.

Zowel de integratie voor Sales als voor de HRM afdeling zullen in juli beschikbaar zijn. Meer informatie wordt rond 3 mei verwacht, dan wordt het Microsoft Business Forward online event gehouden waar een aantal van de hoogst geplaatste mensen van Microsoft zullen spreken.

500.000.000 gebruikers

Twee dagen geleden kwam het bericht naar buiten dat LinkedIn de mijlpaal van 500.000.000 gebruikers heeft behaald. Het aantal gebruikers verspreidt zich over 200 landen en dat leverde een aantal interessante cijfers op. Zo kwam naar voren dat de Verenigde Arabische Emiraten als land de meeste connecties heeft met gemiddeld 211 per persoon en London als stad, met 307 per gebruiker.

28 april 2017

De ERP trends 2020

De belangrijkste trends en ontwikkelingen rond ERP in het komende jaar.

Lees verder

KPN verkoopt KPN ICT Consulting aan Cegeka

KPN heeft ermee ingestemd haar adviesactiviteiten KPN Consulting te verkopen aan Cegeka voor een niet nader bekend gemaakte overweging.

Lees verder