Event
NAV TechDays 2018

Event: NAV TECH DAYS 2018

Op donderdag 22 en vrijdag 23 november is het weer tijd voor de NAV TechDays, een van de grootste evenementen omtrent Microsoft Dynamics NAV.

Wat NAV TechDays 2018
Waar Kinepolis Even Center (België)
Wanneer Donderdag 22 en vrijdag 23 november 2018
Programma Donderdag 22 november: 09:00 – 21:00
Vrijdag 23 november: 09:00 – 16:30

De NAV TechDays staan volledig in het teken van Microsoft Dynamics NAV. Het is dé plek waar een aantal van de beste ontwikkelaars, eigenaren, partners, klanten, freelancers en trainers samen komen om u bij te praten over alles wat me Microsoft Dynamics NAV te maken heeft. De levendige community om de software heen zorgt ervoor dat sprekers van over de hele wereld zich op dit evenement verzamelen.   

Pre-conference

Op dinsdag 20 en woensdag 21 november wordt de zogeheten pre-conference gehouden. In plaats van te luisteren kunnen de handen uit de mouwen. De hele dinsdag en woensdag worden er workshops gehouden met de meest uiteenlopende onderwerpen. Per workshops is er plek voor 10 tot 15 personen dus zorg dat je je op tijd inschrijft. Check ook even de voorwaarden die worden gesteld aan een les. Zo zijn Sommige zijn toegankelijk voor beginners en andere vereisen wat meer kennis.

16 oktober 2018

NAV TechDays NAV TechDays 2018 Microsoft Dynamics NAV Microsoft

Exact neemt HR-cloudsoftwareleverancier Officient over

Belgische oplossing maakt beheer van HR-taken in één systeem mogelijk.

Lees verder

Een ERP implementeren tijdens een lockdown

Voor veel bedrijven brengt de coronapandemie ook grote onzekerheid met zich mee en grote vrees voor de toekomst.

Lees verder