Elektro Vakbeurs 2019

Event: Acto Informatisering op Elektro Vakbeurs 2019

Op 14, 15 en 16 mei wordt in Gorinchem de Elektro Vakbeurs 2019 georganiseerd.

Wie Acto Informatisering
Wat Elektro Vakbeurs 2019
Waar Evenementenhal Gorinchem
Wanneer 14, 15 en 16 mei

De ontwikkelingen binnen de installatie en elektrobranche volgen elkaar in een razendsnel tempo op waardoor de rol van de installateurs constant aan het veranderen is. Om op de hoogte te blijven van al deze vernieuwingen wordt er drie dagen lang vakkennis met elkaar gedeeld in het thema van De Installateur van de Toekomst.

Tijdens de beurs wordt er antwoord gegeven op huidige maar ook toekomstige vraagstukken die zich voor zullen doen op de werkvloer. In een zeer korte tijd wordt de bezoeker op de hoogte gesteld van de nieuwste producten en diensten maar wordt ook direct bijgespijkerd over de veranderende wet- en regelgeving. De overkoepelende thema’s hierbij zijn Efficient werken, Duurzaamheid en Digitalisering. 

Naast het opdoen van de nodige kennis is het ook de plaats om goed te netwerken. Ontmoet leveranciers, groothandelaren en merken uit de branche en wie weet wat men voor elkaar kan betekenen. 

Acto Informatisering

Om gehoor te geven aan het effcient werken, duurzaamheid en digitalisering is Acto Informatisering als ERP leverancier van software voor de installatiebranche aanwezig op de beurs. Wilt u gratis naar de Elektro Vakbeurs 2019? Bekijk de website van Acto voor een gratis registratiecode.

7 mei 2019

Mission statement 2030 voor industrie 4.0

Het federale ministerie van Economische Zaken en Energie publiceert zijn "Visie 2030 voor industrie 4.0 - vormgeving van wereldwijde digitale ecosystemen".

Lees verder

Oordeel van HvJ-EU over tijdregistratie

Het oordeel van het Europese Hof van Justitie over de registratie van de arbeidstijd is nog geen week oud, waarschuwt minister van Economie Altmaier al voor snelle aanvallen op de uitspraak.

Lees verder