Boltrics

Boltrics als eerste klaar voor PGTS

ERP leverancier Boltrics ontvangt complimenten van de ontwikkelaars van het Paperless Goods Tracking System omdat zij de eerste zijn die succesvol zijn overgestapt.

Met ingang van 1 februari 2019 wordt het Documentloos Goederen Volg Systeem (DGVS) vervangen door het nieuwe Paperless Goods Tracking System (PGTS). Het DGVS wordt al sinds 2005 door 50 luchtvrachtbedrijven op Schiphol gebruikt om goederen tussen de eerste en tweede linie uit te wisselen zonder de tussenkomt van douaneaangiftes.   

Door een wijziging op 1 mei 2016 in het Douane Wetboek van de Unie is Vrije Zone Type II komen te vervallen. Dit heeft als gevolg gehad dat deelnemers te maken kregen met andere vergunningen en het systeem bleek niet langer geschikt. Ontwikkelaars ACN en Cargonaut hebben toen besloten om een beter passend systeem te ontwikkelen waar Paperless Goods Tracking System uit voort is gekomen.

Boltrics 100% overgestapt

Boltrics heeft inmiddels alle PGTS scenario’s doorlopen welke allemaal door de ontwikkelaars zijn goedgekeurd. Hiermee is Boltrics de eerste partij die voor de volle 100% over is gestapt naar het nieuwe Paperless Goods Tracking System.

20 november 2018

Nieuwe gebruikersinterface XL-ENZ

Gebruikers van XL-ENZ van Reflecta maken binnenkort kennis met de compleet vernieuwde gebruikersinterface.

Lees verder

Gemeente Amsterdam kiest AFAS

De Gemeente Amsterdam heeft in zijn zoektocht naar een nieuw personeels- en salarissysteem gekozen voor de HR-software van AFAS.

Lees verder