Acto Informatisering

Acto ontwikkelt Order2Pay methode

In samenwerking met Croonwolter&dros werd een geautomatiseerde communicatie tussen installateur en leverancier opgezet.

De Order2Pay methode zorgt voor een automatisering van het inkoopproces, van order tot factuur. Voorheen werd een bestelling geplaatst en ontving men een orderbevestiging welke nog moest worden gecontroleerd. Vervolgens kwam arriveerde er een pallet met pakbon welke handmatig moest worden gecontroleerd en moest de order worden aangemeld. Al deze handelingen zijn met de Order2Pay methode geautomatiseerd. 

In het oude systeem werd een order direct in meerdere systemen ingevoerd. Als hier een fout in was geslopen of een product kon niet worden geleverd moest er worden gebeld om dit aan te passen. De nieuwe Order2Pay methode wordt er als het ware een klad versie van de order aangemaakt en zodra het systeem heeft bevestigd dat dit leverbaar is wordt deze omgezet in een order. In de nabije toekomst zal het ook mogelijk zijn om er direct een betaling achteraan te sturen maar om juridische redenen laat dit nog even op zich wachten.

Ingebouwd in het ERP van Acto Informatisering

De Order2Pay methode is ingebouwd in de ERP software van Acto Informatisering en maakt gebruik van de Sales Standaard. Dankzij deze solide basis kan het systeem nu automatisch controleren of prijzen, aantallen en volumes overeenkomen. Alleen het in ontvangst nemen van de order is nog mensenwerk. 

29 november 2018

Acto Informatisering Acto Croonwolter&dros Order2Pay Sales Standaard

Exact kondigt overname Unit4 Bedrijfssoftware aan

Exact, Nederlandse producent van bedrijfssoftware, kondigt de acquisitie van Unit4 Bedrijfssoftware aan, het bedrijfsonderdeel van Unit4 dat de accountancy-, mkb- en grootzakelijke markt in Nederland en Belgiƫ bedient.

Lees verder

Exact lanceert nieuwe digitale medewerker met Exact RPA

Nieuwe automatiseringsfuncties voor terugkerende handelingen binnen Exact Synergy besparen tijd en voorkomen handmatige fouten.

Lees verder