Service onderhoud

Service & onderhoud, de kracht van Cleverdesk

Cleverdesk biedt voor onderhoudsmonteurs, service-afdelingen, fieldservices, inspecties, dè oplossing.

Verleend jouw organisatie een service op hoog niveau? En is het lastig omdat processen nog niet lekker lopen? Wil je de storingsafhandeling automatiseren? Is het omslachtig om onderhoudshistorie van units of bedrijfsmiddelen terug te vinden? Lukt het niet om onderhoudswerkzaamheden snel te factureren naar je klant?

KOST DE HOGE MATE VAN SERVICE VERLENING VEEL TIJD?

Vaak zien we dat er door monteurs in het veld nog op omslachtige manieren gewerkt wordt. Er wordt offline gewerkt met laptops, zelf gemaakte spreadsheets en zelfs nog op papier. Om je klanten super service te verlenen, moet de juiste informatie, snel bij de juiste man zijn. Met Cleverdesk kunnen monteurs op locatie op een tablet, laptop of telefoon handig zoeken naar de storing, werkorder of unit/bedrijfsmiddel. Hier kan direct een takenlijstje aan worden gekoppeld met wat er moet gebeuren in wat voor tijdsbestek. Ook is het mogelijk om monteurs automatisch berichtjes te sturen van storingen (per SMS of Slack).

KOST DE STORINGSAFHANDELING VEEL TIJD?

Naast het preventieve onderhoud zijn er ook veel correctieve werkzaamheden doordat er bijvoorbeeld storingen ontstaan bij units/bedrijfsmiddelen. In veel situaties kunnen wij deze storingen via koppelingen automatisch uitlezen en omzetten naar correctieve werkorders in Cleverdesk. Met een automatische koppeling worden in Cleverdesk storingen aangemaakt op basis van onderhoudsregimes. Deze kunnen ofwel automatisch ofwel handmatig worden omgezet naar werkorders. Deze werkorders kunnen door de monteurs worden opgepakt.

LUKT HET NIET OM ONDERHOUDSWERKZAAMHEDEN SNEL TE FACTUREREN NAAR JE KLANT?

Door goed alle onderhoudsuren te boeken, alle declaraties bij te houden en spare-part of verbruikte voorraadartikelen te registreren, ontstaat er vrij snel duidelijkheid over de onderhoudskosten die voor de rekening van de klant zijn. Vanuit Cleverdesk kun je deze dan eenvoudig doorfactureren naar je klant.

CLEVERDESK EN HET INTERNET OF THINGS

Idee101 heeft innovatieve klanten die voorop lopen in hun business. Cleverdesk speelt hier handig op in omdat je zelf met sensoren bepaalde werkzaamheden kunt triggeren. Zo kun je denken aan het aanmaken van een preventieve werkorder wanneer er een bepaalde temperatuur of draaiuren stand is bereikt.

Groothandel

Contact management

Wat kan een geïntegreerd contactenbeheer in het ERP-systeem doen voor een groothandel?

Lees verder
Groothandel

Controlling

Hoe kan men de problemen van de groothandel minimaliseren op het vlak van controlling dankzij adequate ERP-software?

Lees verder