Leverancier van de maand
Uniconta

Maak kennis met: Uniconta

Bij Leverancier van de maand maken we kennis met elke keer een nieuwe ERP leverancier. De maand november is dat Uniconta.

Leverancier Uniconta
ERP systeem Uniconta
Sector Bouw, Detailhandel, Dienstverlening, Financiële diensten, Groothandel, ICT, Installatie en onderhoud, Productie – discreet

Sinds 2016 is Uniconta Nederland leverancier en distributeur van het Uniconta ERP systeem. Het bedrijf is gestart door Erik Damgaard, wie ook wel wordt beschouwd als de geestelijke vader van het Microsoft Dynamics AX systeem. Het hoofdkantoor is gevestigd in zijn thuisland Denemarken maar het bedrijf is de afgelopen jaren bezig met het uitbreiden naar verschillende landen, waaronder Nederland.

Erik Damgaard

Erik Damgaard is de oprichter en tevens architect van het Uniconta systeem. Hij stond aan de wieg van het Microsoft Dynamics AX systeem en heeft gewerkt aan Dynamics XAL en C5. De dertig jaar ervaring in het ontwikkelen van ERP systemen heeft tot Uniconta geleidt. Er is hoog ingezet op het toegankelijk en simpel maken de software waarbij de hoogst mogelijke praktische waarde wordt geboden. Om dit allemaal te kunnen waarmaken is er gebruik gemaakt van de nieuwste Microsoft technologie welke ook ter beschikking staat voor de partners en gebruikers van Uniconta.

Het Uniconta platform

Uniconta is een Cloud gebaseerd platform welke de basis vormt voor het ERP systeem. De basis van het systeem bestaat uit de volgende modules:

  • Financiële module
  • CRM module
  • Verkoop module
  • Inkoop module
  • Projecten module
  • Voorraad module
  • BI dashboard en rapport generator

Kijk hier voor een compleet overzicht van de Uniconta modules

Add-ons voor Uniconta

Uniconta heeft standaard een aantal modules ingebouwd maar de grote kracht ligt bij de add-ons. Er zijn op dit moment meer dan 80 add-ons die gebouwd zijn op of in Uniconta. Deze variëren van een uitbreiding op een functionaliteit tot volledige branche specifieke oplossingen.

Standard, Business, Enterprise

Het Uniconta systeem is verkrijgbaar in 3 verschillende versies. Afhankelijk van het aantal gebruikers kan men kiezen tussen de Standaard, Business of Enterprise editie:

  • Uniconta Standard - Verkrijgbaar voor 1-3 gebruikers
  • Uniconta Business - Verkrijgbaar voor 4-12 gebruikers
  • Uniconta Enterprise - Verkrijgbaar vanaf 8+ gebruikers

Nieuwe blog artikelen

Het ERP implementatie plan

Een checklist voor het hele traject van de implementatie van uw nieuwe ERP systeem.

Lees verder

Voorkom dat je ERP implementatie mislukt

Een ERP implementatie mislukt vaak door onnodige fouten te maken. Ontdek hoe je deze fouten voorkomt en een succesvolle implementatie tegemoet gaat.

Lees verder