idee101

Maak kennis met idee101

Bij Leverancier van de maand maken we iedere keer uitgebreid kennis met één ERP leverancier. Deze maand is dat idee101.

Deze maand zijn wij uitgekozen tot leverancier van de maand. Daar zijn wij trots op! Wij vertellen je dan ook graag meer over onszelf. Wij zijn Idee101 BV, een maatwerk softwarebedrijf. Onze focus ligt op webbased software en applicaties, waarmee wij vele bedrijven helpen bij hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast hebben wij ons online projectensysteem Cleverdesk ontwikkeld. Met Cleverdesk helpen we bedrijven die projectmatig werken met mensen en materieel, om hun processen te stroomlijnen.

Leverancier idee101
Software Cleverdesk
Sector Offshore & energy, Bouw, GWW & infrastructuur, onderhoud- & servicebedrijven
Medewerkers 12
Klanten Meer dan 25 klanten met meer dan 2.000 gebruikers

Het ontstaan van Idee101 en Cleverdesk

Op dit moment maken we online applicaties, maar dat was niet altijd zo. In 2007 begonnen wij als MMSolutions. Vanuit onze zolderkamer en de achtertuin werkten wij toen onder andere aan websites en deden we E-Commerce. Heel interessant en leuk, maar uiteindelijk kwamen we achter hetgeen waar wij echt goed in zijn: online software bouwen. Nu zijn we de zolderkamers ontgroeid en zitten we in een modern kantoor in Assen. Zonder stof en papier, maar met veel glas en een open kantoor!

De perfecte personeelsplanning voor mens en materieel

In ons standaardsysteem Cleverdesk bieden we veel nuttige functies. Onze favoriete functie van Cleverdesk is toch wel de personeelsplanning. De planning is dé plek waar alles samenkomt: personeel en bedrijfsmiddelen worden over de verschillende projecten verdeeld. De overzichtelijke projectplanning geeft je een handig overzicht van al je geplande projecten. Je ziet direct wie is ingepland op projecten en welke bedrijfsmiddelen zijn gepland. Dit overzicht is per week, twee weken of per maand te bekijken. Dit maakt Cleverdesk dé ideale keuze voor bedrijven die slim willen werken met mensen en materiaal. 

Koppelen met Cleverdesk

Gebruik je voor een deel van jouw proces al andere software? Geen probleem! Wij koppelen met vrijwel alle bekende pakketten. Omdat Cleverdesk modulair is opgebouwd hoef je alleen de modules te gebruiken die voor jouw bedrijf interessant zijn. De overige processen sluiten met onze koppelingen naadloos aan. Dit maakt Cleverdesk het missende puzzelstukje, welke jouw bestaande software kan verbinden en upgraden.

Maatwerk software van Idee101

Heb je een vraag waarvoor wij niet 1-2-3 een passend antwoord hebben? Interessant! Bij Idee101 zijn we gek op het vak en pluizen we de uitdaging tot de bodem uit. Kom maar op met je idee, wij maken software op maat. Dankzij onze creatieve kijk op software creëren we voor jouw bedrijf het juiste systeem! 

Leverancier van de maand

De komende weken zal er veel Idee101 nieuws van ons voorbij komen, we hebben een aantal van onze klanten gevraagd om te vertellen wat ze van Cleverdesk en Idee101 vinden, we hebben wat handige tips voor je opgesteld en leggen ook uit hoe volgens ons de toekomst eruit ziet.

De belangrijkste hardwarevereisten voor on-premises ERP

Voor on-premises ERP-software zijn bepaalde technische vereisten vereist. Je kunt er hier over lezen.

Lees verder

On-premises vs. Cloud: verschillen in de ERP-implementatie

Op deze punten verschilt lokale ERP-software van cloudgebaseerde systemen als het gaat om implementatie.

Lees verder