WSB Solutions

WSB Solutions lanceert groothandel app

WSB Solutions lanceert eerste app voor Microsoft Dynamics 365 Business Central met extra functionaliteiten specifiek voor de groothandel.

WSB Solutions B.V. uit Hardinxveld-Giessendam lanceert als eerste Microsoft-partner een app voor Microsoft Dynamics 365 Business Central met extra functionaliteiten specifiek voor groothandels. Het ERP-pakket Business Central werd in 2018 wereldwijd gelanceerd en nu heeft WSB een app met vijf extra functionaliteiten aan het cloudproduct toegevoegd die via de Microsoft AppSource (tijdelijk) gratis gedownload kan worden.

Een nieuwe manier van denken

In het verleden werd veel maatwerk voor klanten gemaakt, die bovenop de ERP-omgeving werd gebouwd. Deze maatwerktrajecten duurden soms wel 30 tot 60 dagen. Een flinke investering voor veel MKB-bedrijven. Met de komst van de cloudversie Business Central biedt Microsoft MKB-bedrijven een standaardoplossing voor een vast bedrag per maand. Deze kan worden uitgebreid met extra apps die verkrijgbaar zijn via de Microsoft AppSource (vergelijkbaar met de App Store of Google Play Store). 

Win-win

Met de lancering van Business Central is het maatwerk verleden tijd en kunnen functionaliteiten vanuit een stevige basis met verschillende apps van partners naar behoefte functionaliteiten worden uitgebouwd. Heel flexibel en schaalbaar dus. Maar hierdoor ook altijd up-to-date en betaalbaar voor meer bedrijven. Een echte win-win situatie en een nieuwe manier van denken waarbij handige en veel gevraagde functionaliteiten snel via apps beschikbaar worden gemaakt.

Tech Trade Essentials

Tech Trade Essentials is de eerste app speciaal gemaakt voor groothandels en biedt hen een vijftal belangrijke functionaliteiten die niet standaard in Business Central zitten. Met Tech Trade Essentials kunnen ze hun artikel- en prijsbeheer vereenvoudigen en efficiënter met hun order- en facturatieproces omgaan. Tot het einde van 2019 is de app gratis te downloaden via de Microsoft AppSource of via de website van WSB Solutions. En binnenkort komt de tweede app voor de groothandel uit voor een beter inzicht in de voorraad.

Over WSB Solutions

WSB Solutions is een ICT-bedrijf uit Hardinxveld-Giessendam; gespecialiseerd in de Moderne Werkplek, Cloud Infra en Bedrijfsapplicaties op basis van Microsoft-technologie. We bestaan al ruim 30 jaar en hebben nu in totaal 65 medewerkers. We streven er naar de beste Microsoft Cloud partner voor het Nederlandse MKB te zijn. Dat doen we door MKB-bedrijven te helpen succesvol te zijn door inzet van moderne, veilige en betrouwbare Microsoft clouddiensten en bedrijfsapplicaties.

2 juli 2019

WSB Solutions Microsoft Dynamics 365 Business Central Groothandel

Exact neemt HR-cloudsoftwareleverancier Officient over

Belgische oplossing maakt beheer van HR-taken in één systeem mogelijk.

Lees verder

Een ERP implementeren tijdens een lockdown

Voor veel bedrijven brengt de coronapandemie ook grote onzekerheid met zich mee en grote vrees voor de toekomst.

Lees verder