Thinkwise

Thinkwise opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Op 15 april heeft Thinkwise Software uit Apeldoorn een nieuwe vestiging in Rotterdam geopend.

Ter ere van de nieuwe vestiging werd er op 15 april een feestje gevierd door de medewerkers van Thinkwise Software. Voortaan ontvangt de leverancier van bedrijfssoftware naast het hoofdkantoor in Apeldoorn ook haar klanten in het HNK gebouw, Vasteland 78 in Rotterdam. Met de opening van de vestiging in Rotterdam wil Thinkwise beter bereikbaar worden voor haar klanten.

“Wij zijn erg enthousiast over het openen van deze nieuwe vestiging in Rotterdam” vertelt Robert van der Linden, CEO Thinkwise. “Zo kunnen we de vraag van onze klanten in deze regio nog beter beantwoorden”.

Naast Apeldoorn en Rotterdam wordt er hard gewerkt om later dit jaar nog een nieuwe vestiging te openen in Eindhoven. De opening van deze nieuwe kantoren zijn naast de goede bereikbaarheid tevens bedoelt om regionaal talent aan te trekken. Zowel voor Rotterdam als voor Eindhoven is Thinkwise op zoek naar nieuwe medewerkers.

30 november 2015

Lees meer over:
Thinkwise

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder