Thinkwise opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Op 15 april heeft Thinkwise Software uit Apeldoorn een nieuwe vestiging in Rotterdam geopend.

Ter ere van de nieuwe vestiging werd er op 15 april een feestje gevierd door de medewerkers van Thinkwise Software. Voortaan ontvangt de leverancier van bedrijfssoftware naast het hoofdkantoor in Apeldoorn ook haar klanten in het HNK gebouw, Vasteland 78 in Rotterdam. Met de opening van de vestiging in Rotterdam wil Thinkwise beter bereikbaar worden voor haar klanten.

“Wij zijn erg enthousiast over het openen van deze nieuwe vestiging in Rotterdam” vertelt Robert van der Linden, CEO Thinkwise. “Zo kunnen we de vraag van onze klanten in deze regio nog beter beantwoorden”.

Naast Apeldoorn en Rotterdam wordt er hard gewerkt om later dit jaar nog een nieuwe vestiging te openen in Eindhoven. De opening van deze nieuwe kantoren zijn naast de goede bereikbaarheid tevens bedoelt om regionaal talent aan te trekken. Zowel voor Rotterdam als voor Eindhoven is Thinkwise op zoek naar nieuwe medewerkers.

30 november 2015

Lees meer over:

Het laatste nieuws

Acto update

Afgelopen tijd zijn er weer een hoop mogelijkheden toegevoegd aan het Acto systeem. Hier alle updates voor u op een rijtje.

Lees verder

DynApps en B-informed gaan partnership aan

De twee Odoo leveranciers weten enthousiast te melden dat zij een nauwe samenwerking aangaan.

Lees verder