Brainsys

Synres slaat nieuwe richting in samen met Brainsys

Een efficiënter systeem was noodzakelijk en die vond Synres in de ERP oplossing SYSPRO van Brainsys.   

Synres BV, een voormalige dochteronderneming van DSM, is recent verzelfstandigd via een management buy-out in samenwerking met Standard Investment. Na de overname is een campagne gestart met het doel een meer lean, doelgericht en flexibel bedrijf te creëren met minder overhead en administratieve rompslomp. Een efficiënter systeem was noodzakelijk en die vond Synres in de ERP oplossing SYSPRO van Brainsys.

Synres produceert en levert wereldwijd verschillende typen harsen die als bindmiddel voor coatings dienen. Het bedrijf dat al sinds 1947 bestaat en inmiddels 90 medewerkers telt heeft met het oog op de toekomst en het nieuwe beleid bij de keuze voor het nieuwe ERP systeem rekening gehouden met aantal criteria. Bij de selectie is er vooral rekening gehouden met de flexibiliteit van het systeem om zich te kunnen aanpassen bij ontwikkelingen binnen de organisatie, de toepasbaarheid in de chemische sector en met lean manufacturing. Bij de meeste ERP systemen worden voorraden gepland via MRP-achtige berekeningen op basis van wat verwacht wordt dat nodig zal zijn. Met het nieuwe lean manufacturing zal er flink op de kosten bespaard worden. Wanneer de voorraad afneemt tot een bepaalde waarde zal de voorraad vervolgens automatisch aangevuld worden.

30 november 2015

Brainsys SYSPRO

Exact kondigt overname Unit4 Bedrijfssoftware aan

Exact, Nederlandse producent van bedrijfssoftware, kondigt de acquisitie van Unit4 Bedrijfssoftware aan, het bedrijfsonderdeel van Unit4 dat de accountancy-, mkb- en grootzakelijke markt in Nederland en België bedient.

Lees verder

Exact lanceert nieuwe digitale medewerker met Exact RPA

Nieuwe automatiseringsfuncties voor terugkerende handelingen binnen Exact Synergy besparen tijd en voorkomen handmatige fouten.

Lees verder