Brainsys

Synres slaat nieuwe richting in samen met Brainsys

Een efficiënter systeem was noodzakelijk en die vond Synres in de ERP oplossing SYSPRO van Brainsys.   

Synres BV, een voormalige dochteronderneming van DSM, is recent verzelfstandigd via een management buy-out in samenwerking met Standard Investment. Na de overname is een campagne gestart met het doel een meer lean, doelgericht en flexibel bedrijf te creëren met minder overhead en administratieve rompslomp. Een efficiënter systeem was noodzakelijk en die vond Synres in de ERP oplossing SYSPRO van Brainsys.

Synres produceert en levert wereldwijd verschillende typen harsen die als bindmiddel voor coatings dienen. Het bedrijf dat al sinds 1947 bestaat en inmiddels 90 medewerkers telt heeft met het oog op de toekomst en het nieuwe beleid bij de keuze voor het nieuwe ERP systeem rekening gehouden met aantal criteria. Bij de selectie is er vooral rekening gehouden met de flexibiliteit van het systeem om zich te kunnen aanpassen bij ontwikkelingen binnen de organisatie, de toepasbaarheid in de chemische sector en met lean manufacturing. Bij de meeste ERP systemen worden voorraden gepland via MRP-achtige berekeningen op basis van wat verwacht wordt dat nodig zal zijn. Met het nieuwe lean manufacturing zal er flink op de kosten bespaard worden. Wanneer de voorraad afneemt tot een bepaalde waarde zal de voorraad vervolgens automatisch aangevuld worden.

30 november 2015

Lees meer over:
Brainsys SYSPRO

Wat is OCR?

Wat is OCR en welke voordelen heeft dit voor bedrijven?

Lees verder

Google als contentmachine

Als u denkt aan de term zoekmachine, denkt u onvermijdelijk aan Google. Maar het wordt ook steeds meer zijn eigen content provider.

Lees verder