Solidion group

Solidion werkt samen met RedAnt Business Solutions

De veranderingen in de ERP-markt hebben ertoe geleidt dat Solidon en RedAnt Business Solutions de handen in één slaan.

Solidion heeft mede door de veranderingen een nieuwe focus gelegd op Exact Online maar wil tegelijkertijd de Mamut klanten blijven ondersteunen. De combinatie van deze twee speerpunten is RedAnt Business solutions als perfecte partner uit de bus gekomen. 

RedAnt is als sinds 2006 een zeer gewaardeerd Mamut-partner. In de afgelopen 12 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste en meest bekroonde partner van Nederland. Solidion is het partnerschap aangegaan op basis van onder andere de aanwezige Mamut kennis. Er zitten bij RedAnt 5 experts welke klaar zitten om met alle vraagstukken te beantwoorden.   

Door de strategische samenwerking met RedAnt, hét Mamut kenniscentrum van Nederland, kunnen we ook de komende jaren onze Mamut-relaties op niveau blijven begeleiden. - Ralph van de Oudeweetering, directeur van de Solidion Group

2 oktober 2018

Intelligente infrastructuur voor het IoT

Onderzoekers van de Universiteit van Magdeburg werken momenteel aan een slimmere structuur voor Internet of Things.

Lees verder

Eén Cloud voor Europa

Om te ontsnappen aan de Amerikaanse dominantie op het gebied van Cloud-soevereiniteit, zet de Duitse regering momenteel voort met de oprichting van een Europese Cloud.

Lees verder