SAP

SAP heeft een beloning voor al zijn ambassadeurs

SAP hoopt op deze manier een nieuw salesteam aan te stellen, bestaande uit iedereen.

Vorige week werd op een sales conferentie in New York bekend gemaakt dat SAP ambassadeurs in gaat zetten om hun verkoop te doen stijgen. Onder de noemer Cloud Choice Referral kan iedereen, SAP gebruiker of niet, een potentiële klant van de Cloud diensten doorverwijzen. Zodra deze een afnemer wordt staat daar een beloning tegenover.

De vrijgevigheid begon allemaal met Cloud Choice Profit, toen SAP zijn partners een deel van de omzet beloofde wanneer zij in augustus Cloud diensten wisten te verkopen. Om marktleider te worden van Cloud gebaseerde zakelijke apps wil het bedrijf de partners laten meedelen in de groei en het succes. En met 20% van de omzet zolang het afgesloten contract duurt is dat een duidelijk teken van samenwerking.

En nu is daar dus ook Cloud Choice Referral. SAP hoopt op deze manier een nieuw salesteam aan te stellen, bestaande uit iedereen. Degene iemand doorverwijst wordt beloond met 10% van het eerste contractjaar. Gemiddeld gaat het om een implementatie van zo rond de 30.000 euro dus dat zou een goede 3.000 euro zijn voor het doorverwijzen van een nieuwe klant. Niet onaardig voor het werk dat het kost.

5 december 2016

De ERP trends 2020

De belangrijkste trends en ontwikkelingen rond ERP in het komende jaar.

Lees verder

KPN verkoopt KPN ICT Consulting aan Cegeka

KPN heeft ermee ingestemd haar adviesactiviteiten KPN Consulting te verkopen aan Cegeka voor een niet nader bekend gemaakte overweging.

Lees verder