SAP

SAP heeft een beloning voor al zijn ambassadeurs

SAP hoopt op deze manier een nieuw salesteam aan te stellen, bestaande uit iedereen.

Vorige week werd op een sales conferentie in New York bekend gemaakt dat SAP ambassadeurs in gaat zetten om hun verkoop te doen stijgen. Onder de noemer Cloud Choice Referral kan iedereen, SAP gebruiker of niet, een potentiële klant van de Cloud diensten doorverwijzen. Zodra deze een afnemer wordt staat daar een beloning tegenover.

De vrijgevigheid begon allemaal met Cloud Choice Profit, toen SAP zijn partners een deel van de omzet beloofde wanneer zij in augustus Cloud diensten wisten te verkopen. Om marktleider te worden van Cloud gebaseerde zakelijke apps wil het bedrijf de partners laten meedelen in de groei en het succes. En met 20% van de omzet zolang het afgesloten contract duurt is dat een duidelijk teken van samenwerking.

En nu is daar dus ook Cloud Choice Referral. SAP hoopt op deze manier een nieuw salesteam aan te stellen, bestaande uit iedereen. Degene iemand doorverwijst wordt beloond met 10% van het eerste contractjaar. Gemiddeld gaat het om een implementatie van zo rond de 30.000 euro dus dat zou een goede 3.000 euro zijn voor het doorverwijzen van een nieuwe klant. Niet onaardig voor het werk dat het kost.

5 december 2016

ERP Cloud SAP Cloud Choice Profit Cloud Choice Referral

Exact kondigt overname Unit4 Bedrijfssoftware aan

Exact, Nederlandse producent van bedrijfssoftware, kondigt de acquisitie van Unit4 Bedrijfssoftware aan, het bedrijfsonderdeel van Unit4 dat de accountancy-, mkb- en grootzakelijke markt in Nederland en Belgiƫ bedient.

Lees verder

Exact lanceert nieuwe digitale medewerker met Exact RPA

Nieuwe automatiseringsfuncties voor terugkerende handelingen binnen Exact Synergy besparen tijd en voorkomen handmatige fouten.

Lees verder