QicsDashboards

Qics koppelt Exact Online en Microsoft Power BI

Wanneer u twee administraties voert in Exact Online en deze samen wilt voegen voor rapportage doeleinden, dan is wellicht QicsDashboards wat voor u.

Met QicsDashboards is het mogelijk om een Exact Online administratie eenvoudig te koppelen aan Microsoft Power BI. De software van de makers van Windows genereert vervolgens kant en klare financiële rapporten. Voorheen werd er een apart rapport gemaakt voor iedere administratie maar met QicsDashboards is het mogelijk om meerdere administraties in één Microsoft Power BI rapport op te nemen. 

Qics dashboards

Multi-currency

Qics is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor het systeem. De aankomende release bevat functies voor bedrijven die werken met meerdere valuta’s. Het wordt dan mogelijk om meerdere administraties te consolideren in meerdere valuta. Bij het samenvoegen van de gegevens worden de bedragen omgerekend naar de gewenste valuta. 

 

26 september 2018

De ERP trends 2020

De belangrijkste trends en ontwikkelingen rond ERP in het komende jaar.

Lees verder

KPN verkoopt KPN ICT Consulting aan Cegeka

KPN heeft ermee ingestemd haar adviesactiviteiten KPN Consulting te verkopen aan Cegeka voor een niet nader bekend gemaakte overweging.

Lees verder