QicsDashboards

Qics koppelt Exact Online en Microsoft Power BI

Wanneer u twee administraties voert in Exact Online en deze samen wilt voegen voor rapportage doeleinden, dan is wellicht QicsDashboards wat voor u.

Met QicsDashboards is het mogelijk om een Exact Online administratie eenvoudig te koppelen aan Microsoft Power BI. De software van de makers van Windows genereert vervolgens kant en klare financiële rapporten. Voorheen werd er een apart rapport gemaakt voor iedere administratie maar met QicsDashboards is het mogelijk om meerdere administraties in één Microsoft Power BI rapport op te nemen. 


Multi-currency

Qics is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten voor het systeem. De aankomende release bevat functies voor bedrijven die werken met meerdere valuta’s. Het wordt dan mogelijk om meerdere administraties te consolideren in meerdere valuta. Bij het samenvoegen van de gegevens worden de bedragen omgerekend naar de gewenste valuta. 


26 september 2018

Het laatste nieuws

Acto update

Afgelopen tijd zijn er weer een hoop mogelijkheden toegevoegd aan het Acto systeem. Hier alle updates voor u op een rijtje.

Lees verder

DynApps en B-informed gaan partnership aan

De twee Odoo leveranciers weten enthousiast te melden dat zij een nauwe samenwerking aangaan.

Lees verder