Prodware

Prodware presenteert positieve cijfers

De halfjaarlijkse cijfers van de Prodware Groep verklappen een succesvol eerste helft van 2018.

Prodware heeft onlangs een rapport naar buiten gebracht met daarin de cijfers voor de eerste zes maanden van dit jaar. Voornamelijk de winstgevendheid laat een aanzienlijke stijging zien ten opzichte van de voorgaande jaren. Dit wordt toegeschreven aan de stijging in de verkoop van Cloud gebaseerde software op abonnementsbasis (Saas). Maar ook de uitbreiding naar het buitenland wordt gerekend als een zwaar wegende factor.

Een aantal van de belangrijkste cijfers van het rapport:

  • Een omzetstijging van 3.3% tot 90.1 miljoen euro
  • Een stijging van het bedrijfsresultaat van 8.4% tot 19 miljoen euro
  • Een netto winst stijging van 12.5% tot 7.6 miljoen euro

Investering in personeel

Naast de ontwikkeling van de software heeft Prodware geïnvesteerd in de ontwikkeling van het personeel. Zo werd er tijd gestoken in het naar een hoger niveau tillen van de consulting diensten en werd ook het verkoopteam op verschillende fronten aangescherpt. Het initiatief om extra aandacht te geven aan het personeel is volgens de Prodware Groep essentieel in een vakgebied waar innovatie, expertise en aanpassingsvermogen de boventoon voeren. 

 

8 november 2018

Lees meer over:
Prodware Prodware Groep SaaS

Predictive maintenance - de nieuwe manier van onderhoud

Voorspellend onderhoud maakt voorspellingen over de conditie van industriƫle machines mogelijk, waardoor de levensduur wordt verlengd.

Lees verder

Mission statement 2030 voor industrie 4.0

Het federale ministerie van Economische Zaken en Energie publiceert zijn "Visie 2030 voor industrie 4.0 - vormgeving van wereldwijde digitale ecosystemen".

Lees verder