Prodware

Prodware neemt deel activiteiten van Ctac over

Ctac richt zich vanaf 1 oktober 2018 niet langer meer op hybride oplossingen voor ERP en CRM maar focust zich enkel nog op SAP oplossingen.

De suite die zich richt op Business Productivity van Microsoft, waaronder Office 365, blijft overigens wel onderdeel van de totaalaanpak van Ctac. 

De directe gevolgen van de vernieuwde strategie van Ctac zijn dat de diensten en ondersteuning voor Dynamics CRM en ERP en de Ctac-professionals die bij deze implementaties zijn betrokken worden ondergebracht bij Prodware. Prodware is Microsoft Gold Partner en heeft de nodige branchekennis om een naadloze overgang te kunnen garanderen.

“Er ontstond steeds meer overlap in functionaliteit en aanpak tussen onze twee belangrijkste partners Microsoft en SAP. Hierdoor hebben we besloten om onze strategie te herijken en de strategische keuze gemaakt om terug te keren naar onze oorspronkelijke aanpak voor SAP, ERP en CRM.”, aldus Henny Hilgerdenaar, CEO van Ctac.

Aan de overdracht zaten van Ctac nog een aantal eisen. Voornamelijk de doorontwikkeling van de applicaties CTrade, DyNaSpectre en iCRM connector waren voor Ctac een dealbreaker. Klanten hebben destijds speciaal om deze applicaties voor Ctac gekozen en het was daarom een belangrijke voorwaarde dat deze onderhouden en worden verbeterd. Prodware heeft deze applicaties overgenomen en heeft aangegeven de ontwikkeling voort te zetten.

26 oktober 2018

Prodware Ctac Microsoft Dynamics ERP CRM
Event

Exact Live gaat door in digitale vorm

Meerdaags online event vervangt fysieke editie in Gent.

Lees verder

Exact bouw7 vergroot effici├źntie voor bouwbedrijven

Geïntegreerde oplossing ondersteunt sector in administratie, planning en beheer.

Lees verder